ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παίζεται στα μπούκικα η κόντρα Γ. Ελεγκτή - Γ. Εισαγγελέα

Ποντάρετε τα χρήματα σας σε Οδυσσέα ή Σαββίδη - Αγγελίδη και θα έχουν καλές αποδόσεις - Χωρίς Οδυσσέα η πορεία του κινήματος

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

Η ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΘΕΣΜΙΚΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

• Άρτον και θεάματα. Τι βιώνουμε οι άνθρωποι σ’ αυτό μόρφωμα που λέγεται Κυπριστάν και θεωρείται δήθεν Ευρωπαϊκό κράτος. Τυχαία είναι που κάνουμε συνεχή επίκληση της αναγκαιότητας για χρήση παντός είδους χαπιών σε σημείο που να θεωρηθεί ότι είμαστε και μέτοχοι φαρμακευτικών εταιρειών (άλλοι τα πήραν προ διετίας και τώρα κρύφτηκαν…). Που ξανακούστηκε δηλαδή, σε ευρωπαϊκό κράτος η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΘΕΣΜΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ να ανάγεται σε ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ που ο καθένας μπορεί να ποντάρει και να κερδίσει χρήματα. Όπερ μεθερμηνευόμενο ο κάθε παίκτης να στοιχηματίσει ποιος θα είναι ο νικητής στην κόντρα ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ - ΓΕΝΙΚΟΥ - ΒΟΗΘΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ωσάν και ποντάρει ποιος θα πάρει το Πρωτάθλημα, το Τσάμπιονς Ληγκ. Δεν είναι γουστόζικη η ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ που αντιμετωπίζουμε ως λαός όλα τα θέματα, έστω και τα πλέον ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΑ;

• Για τα πάντα υπάρχει αντιμετώπιση που παραπέμπει σε πρωτοτυπία του κράτους μας, προφανώς που δεν έχουν και την ίδια προσέγγιση ούτε στο Μάλι, τη Μοζαμβίκη, την Ουγκάντα, την Ζιμπάμπουε και την νήσο Άου-Άου (για όσους ψάχνουν στον χάρτη να τους επισημάνουμε ότι είναι κατασκεύασμα ονειρικό της στήλης όπου θα ήθελε να επιβιώσει ο Πιστολέρο, κατά το πρότυπο που άδει περιπαθώς ο ΘΕΜΗΣ ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ στο σχετικό άσμα, όπου προσδοκεί κατά τους περιγραφικούς στίχους ότι «θα πάω στην ζούγκλα με τον Ταρζάν /θα την περνάω φίνα/ κι αν θα με φάνε τ’ άγρια θηρία/ θα με γράψουν και στην ιστορία». Κι εμάς σ’ αυτό τον τόπο μας έφαγαν τα θηρία του λαϊκισμού, της διχόνοιας και των κάθε λογής ΑΥΤΟΚΛΗΤΩΝ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΩΝ.

ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΜΠΟΥΚΗΔΕΣ ΑΠΌ ΤΟ ΦΙΛPOLL ΚΑΙ Ο ΔΗΚΟΙΚΟΣ Γ.Γ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ

• Όπως αναφέραμε οι πράκτορες της ΞΥΠ, επονομαζόμενοι και κουμαρόφατσες, περισυνέλεξαν πληροφορίες, ότι τα μπούκικα πλέον δέχονται στοιχήματα περί της έκβασης της δίκης στο Ανώτατο Δικαστήριο, όπου και θα κριθεί η αίτηση του Γενικού Εισαγγελέα για ΠΑΥΣΗ του Γενικού Ελεγκτή. Ήδη τα κουπόνια ετοιμάστηκαν και όλοι οι παίκτες περισυλλέγουν πληροφορίες για τους παίκτες και για να ποντάρουν στις ομάδες τους. Την έμπνευση για την διενέργεια των στοιχημάτων, έδωσε το ΦΙΛPOLL, το οποίο ισοδυναμεί με ενός είδους παιχνίδι στο οποίο ποντάρουν οι παίκτες την επιλογή τους. Στην προκειμένη ΜΠΟΥΚΗΔΕΣ είναι ο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ και η εταιρεία δημοσκοπήσεων PRIME, οπόταν θα προετοιμάσουν τους παίκτες για να ποντάρουν χρήματα στο στοίχημα αντί κλικ στην εφημερίδα.

Προφανώς και δεν θα ηγηθεί της πορείας διαμαρτυρίας ο Γ. Ελεγκτής, αλλά το κίνημα Οδυσσέα πρέπει να ορίσει τον επικεφαλής που θα είναι υπεύθυνος για ότι συμβεί στην διάρκεια της

• Κι επειδή πρέπει να σας ενημερώνουμε για τα πάντα, να αναφέρουμε ότι η εταιρεία που είναι συμβεβλημένη με τον Φ για διενέργεια της ψηφοφορίας-κουπονιών στοιχήματος, ανήκει στον Γενικό Γραμματέα του ΔΗΚΟ ΓΙΩΡΓΟ ΣΟΛΩΜΟΥ, οπόταν οι συνειρμοί είναι αναπόφευκτοι και πασιφανείς. Τώρα αν προκύπτει πολιτικό θέμα ή σε ποια ευνομούμενη χώρα αξιωματούχος συγκυβερνώντος κόμματος, ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ σε ψηφοφορίες περί κόντρας ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ είναι μια άλλη βασανιστική ιστορία, που θα καταταχθεί κι αυτή στα επιτεύγματα του Κυπριστάν.

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΟΔΥΣΣΕΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ Γ. ΕΛΕΓΚΤΗ

• Πάντως στο ΚΙΝΗΜΑ ΟΔΥΣΣΕΑ, όπως το προσδιορίσαμε που εκκολάπτεται μέσω ιστοσελίδων και λοιπών κινήσεων κομμάτων, όπως η χθεσινή εκδήλωση των Οικολόγων, που εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας, αντί να παρουσιάζει τους υποψηφίους του κόμματος για τις Ευρωεκλογές, κάνει συγκεντρώσεις στήριξης Γ.Ελεγκτή (πάντα είχε μια διαφορετική αντίληψη της πολιτικής ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ εξ ου και το κόμμα του παραμένει σταθερό στο 3% από ιδρύσεως του) ετοιμάζονται πυρετωδώς για την πορεία διαμαρτυρίας της Κυριακής. Τα πλήθη θα ζητωκραυγάζουν και ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ θα ανέβει στον εξώστη του παλατιού για να χαιρετίσει τους παραληρούντες (αν και θα ήθελε θα περιμένει μέχρι το 2028 μπας και ανέβει στον ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΘΡΟΝΟ).

• Προφανώς και δεν θα ηγηθεί της πορείας διαμαρτυρίας ο Γ. Ελεγκτής, αλλά το κίνημα Οδυσσέα πρέπει να ορίσει τον επικεφαλής που θα είναι υπεύθυνος για ότι συμβεί στην διάρκεια της, βάσει της νομοθεσίας που ψήφισαν όλα τα κόμματα. Ενδεχομένως να θεωρηθεί και ως παρέμβαση στο έργο της δικαιοσύνης, οπόταν και ο Οδυσσέας αφήνει ΜΟΝΟΥΣ τους κινηματίες, να περιφρουρήσουν την διαμαρτυρία και να αναλάβουν την ευθύνη για όσα απορρέουν. Πάντως εμείς που δεν ανήκουμε σε καμία ομάδα, όσο κι αν προκαλούν και κατηγορούν όσοι έχουν συμφέροντα και επωφελήθηκαν από κάποιους εκ των εμπλεκομένων. Επισημαίνουμε δε την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑ να διοργανώνεται εκδήλωση υπέρ ενός θεσμικού ανεξάρτητου αξιωματούχου, που τσακώθηκε με κάποιον άλλο και η υπόθεση βρίσκεται ενώπιον της Δικαιοσύνης. Όπερ μεθερμηνευόμενο ΜΠΟΥΡΔΟΥΚΛΩΜΑ καθότι αναμειγνύονται 3 ανεξάρτητοι θεσμοί με όλα τα παρεπόμενα για το κράτος...

ΠΟΥΛΟΥΝ ΟΔΥΣΣΙΤΙΔΑ - ΤΙ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΝ; ΝΑ ΦΟΒΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ;

• Κι επειδή δεν φοράμε χρωματιστά γυαλιά, είτε μάρκας Οδυσσέα είτε μάρκας Σαββίδη-Αγγελίδη διερωτόμαστε δηλαδή τι θα αποφέρει η εκδήλωση; Να αποσύρουν την προσφυγή τους από το Ανώτατο οι Εισαγγελείς ή να ΦΟΒΙΣΟΥΝ τους δικαστές; Μάλλον, οι εμπνευστές της θα φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα. Αυτοί όλοι που πωλούσαν ΟΔΥΣΣΊΤΙΔΑ τόσα χρόνια και έσπρωχναν τον ΓΕΝΙΚΟ ΕΛΕΓΚΤΗ να ξεφεύγει από τον ρόλο του και να προκαλέσει αντιδράσεις οδήγησαν σε αδιέξοδα και κόντρες χωρίς επιστροφή για κανένα. Φυσικά ο φίλος μου ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, επειδή πολλές φορές του επισημάναμε- γιατί αντίστοιχο έργο-θρίλερ-σίριαλ το είδαμε πάμπολλες φορές στην 32ετη (να λείπουν οι προσθέσεις περί της ηλικίας) δημοσιογραφική καριέρα μας, παραγνωρίζει ότι αν η απόφαση του δικαστηρίου είναι εναντίον του, όλοι αυτοί που του προσκομίζουν ΕΠΙΔΑΨΙΛΕΥΣΕΙΣ και παρουσιάζονται ΔΙΑΠΡΥΣΙΟΙ ΚΗΡΥΚΕΣ του, απλώς θα μετακινηθούν σε άλλο στρατόπεδο, για να εξυπηρετούν τα συμφέροντα τους, ενίοτε και θα προσκυνήσουν τους αντιπάλους, πηγαίνοντας ευχαρίστως στην Αυλή του Αρταξέρξη για δώσουν τα διαπιστευτήρια τους και ο Οδυσσέας θα μείνει ΜΟΝΟΣ.

• Πάντως ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ δεν είναι να γίνονται διαδηλώσεις υπέρ ενός θεσμικού αξιωματούχου που αμείβεται με 120 χιλιάδες Ευρώ τον χρόνο (ε, μην νομίζετε ότι και ο Οδυσσέας μας παίρνει ψίχουλα), αλλά για την ΑΚΡΙΒΕΙΑ, την κλοπή των πολιτών από τις πολυεθνικές - εισαγωγείς τροφίμων, την νεανική παραβατικότητα, το μεταναστευτικό, κανείς δεν συγκινείται; Βλέπετε ΒΟΛΕΥΕΙ να βγάζουν τα απωθημένα τους στα σόσιαλ μίντια και να το παίζουν όλοι ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΙ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ. Α, και όσοι εκ του κινήματος ΟΔΥΣΣΕΑ βρίζουν τον ΝΙΚΑΡΟ αποδίδοντας του σωρό κοσμητικών επιθέτων να σας υπενθυμίσουμε – για ιστορικούς βασικά λόγους- ότι τον ΟΔΥΣΣΕΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ανέσυρε από την αφάνεια του Υπουργείου Συγκοινωνιών, ήτοι ενός δημόσιου υπαλλήλου, και τον τίμησε με το ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΟΣΤΟ-ΑΞΙΩΜΑ ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

• Και ξέρετε ικανοί δημόσιοι υπάλληλοι υπάρχουν αρκετοί και προφανώς η επιλογή ενός εκ της μάζας αν μη τι άλλο συνιστά ΕΥΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, αν θέλουν να αποδώσουν κάτι στον ΝΙΚΑΡΟ που βρίζουν συνεχώς στα σόσιαλ μίντια. Αν υποστηρίζουν τα περί κράτους - μαφίας τότε σ’ αυτό συμπεριλαμβάνονται ΑΠΑΝΤΕΣ οι αξιωματούχοι που διορίστηκαν από τον ΝΙΚΑΡΟ. Έτσι για να μην είμαστε επιλεκτικοί.

ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΕΛΙΤΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΟΙ ΣΥΡΙΟΙ - ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΡΙΑΣΤΑΝ

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Μετά απ’ αυτό πρέπει να αρχίσουμε να υιοθετούμε την νέα ρήση που καθιερώσαμε, ήτοι ότι το Κυπριστάν καθίσταται νέο ΣΥΡΙΑΣΤΑΝ ή καταλήφθηκε από τους παντός εθνικότητας ξένους κι εμείς συμβιώνουμε σε κάποια μέρη. Για πόσο είναι το θέμα. Όταν ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ στο ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΤΙΚΗΣ ΕΛΙΤ - εκεί όπου όλοι οι αππωμένοι της πρωτεύουσας, ψυχαγωγούνται, ψωνίζουν, διασκεδάζουν, κάνουν τις βόλτες τους και κοιτάζουν παγωμένα και φθονερά τον κόσμο, σχολιάζοντας τους δήθεν φίλους τους -εκεί οι Σύριοι- Γεωργιανοί που τράβηξαν πιστόλια, τότε ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΜΕ ως κράτος. Απέδειξαν ότι δεν έχουν κανένα ΕΝΔΟΙΑΣΜΟ να καβγαδίσουν, να σκοτωθούν, να μαχαιρωθούν. Δημιούργησαν εγκληματικές ομάδες που σαρώνουν τα πάντα και θέλουν να ελέγχουν την οικονομία. Και να ξέρετε αυτοί είναι ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ, γιατί είναι παιδιά του ΠΟΛΕΜΟΥ, που δεν διστάζουν να σκοτώσουν με το παραμικρό.

• ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα πρέπει να μπει φραγμός και όλοι να βοηθήσουμε την Αστυνομία και το κράτος να βάλει τάξη και να επιβάλει την ασφάλεια. Μην περιμένουμε να έχουμε θύματα και παράπλευρες απώλειες. Αν θέλουμε να σώσουμε την χώρα μας, πρώτα η Κυβέρνηση και μετά τα κόμματα πρέπει να παρέμβουν δυναμικά. Όσοι προωθούν πολιτικές ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ και να έρχονται στο Κυπριστάν δεκάδες ξένοι, τότε καλά είναι να το πουν δημόσια και να μην ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ. Η κατάσταση ΞΕΦΥΓΕ. Α, μην ξεχάσουμε και το βασικό. Οι ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΙ υποψήφιοι Δήμαρχοι για την πρωτεύουσα ΝΙΚΟΣ ΤΟΡΝΑΡΙΤΗΣ-ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ έχουν πλάνο εισηγήσεις πρακτικές εφαρμογές για να ΠΑΤΑΧΘΕΙ η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ, έχουν την δύναμη να πιέσουν την Κυβέρνηση ή θα κρυφτούν πίσω από το εγώ εν τζιαί.

• ΥΓ: Ευκαιρία είναι για τους λάτρεις του ειδησεογραφικού καναλιού AL JAZZEERA, τώρα που τους έδιωξαν από το Ισραήλ να τους φιλοξενήσουν στο Κυπριστάν, οι ντόπιοι φίλοι και θιασώτες τους.

• ΥΓ: Πως το είπε ΚΥΝΙΚΑ ένας εκ των τηλεπιστημόνων - εξουσιαστών που κυριαρχούσαν την εποχή του κορωνοιού, ο Ελλαδίτης ΓΚΙΚΑΣ ΜΑΓΙΟΡΚΙΝΗΣ; «Ξέραμε ότι το εμβόλιο της ASTRA ZENECA προκαλεί ΘΡΟΜΒΩΣΕΙΣ, εξ ου και το δίναμε σε ηλικιωμένους». Προσέξτε, έστησαν όλο το αφήγημα παραβιάζοντας κάθε είδους ελευθερία, στην προστασία των ηλικιωμένων και τελικά τους έδιναν εμβόλια για να τους σκοτώσουν. Τα εμβόλια μου γρήγορα (τι να μου κάνουν τα χάπια) που περιέχουν έκδοχα ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, ΤΣΟΥΤΗΣ, ΠΑΝΑ, ΒΩΝΙΑΤΗ, ΚΟΛΙΟΥ. Τα ήξεραν κι αυτοί προφανώς και επέλεξαν σαν θεοί να οδηγήσουν στον θάνατο… ηλικιωμένους. Κι αντί τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης να τους βγάλουν στα κανάλια για να δώσουν εξηγήσεις, τους χαϊδεύουν και ρωτούν τον ΠΕΤΡΟ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ αν είναι λερωμένο το κινητό μας τηλέφωνο. Τελικά ποιοι ήταν οι ψεκασμένοι την εποχή της πανδημίας;

• ΥΓ: Πω-πω σε εξέλιξη το πανηγυράκι της Γιουροβίζιον όπου εμφανίζονται αρκετοί μέτριοι έως άθλιοι τραγουδιστές και που κατάντησε η σύναξη των κάθε λογής ΖΟΓΚΛΕΡ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ, ενώ φέτος προστέθηκαν και οι απανταχού εκκεντρικοί. Και οι μακάκες φορολογούμενοι πληρώνουν για να κάνουν ταξιδάκια ακόμη και συνταξιούχοι του ΡΙΚ, αφού αυτά αποφασίζει το πάνσοφο ΚΟΥΒΑΡΑΣΤΡΑΔΙΚΟ.

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X