ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Συκοφάντης» ο τίτλος βιβλίου που γράφει ο ΝΙΚΑΡΟΣ - Οι ακόλουθοι της Ειρήνης Χ.

Περισυνέλλεξε υλικό και το καταγράφει - Διακομματική ομάδα βουλευτών ΔΗΣΥ - ΒΟΛΤ - Οικολόγοι ακολουθεί…

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου δεν θα το λέγαμε και απόλυτα στην προκειμένη, αν και ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ φαίνεται ότι θεωρεί ωφέλιμη και σε κάποιο σημείο ευχάριστη την διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Αρχή κατά της Διαφθοράς και αφορά τις καταγγελίες που προκύπτουν από το βιβλίο του ΜΑΚΑΡΙΟΥ ΔΡΟΥΣΙΩΤΗ «κράτος- μαφία». Τερπνόν θεωρεί ο ΝΙΚΑΡΟΣ ότι του δίνεται η ευκαιρία να ξεκαθαρίσει όσα διαδραματίστηκαν την περίοδο της ΚΟΙΝΗΣ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗΣ τους στο Προεδρικό, όπου οι τύχες του τόπου κρέμονταν από τον ίδιο ως πρώτο πολίτη του κράτους και τον αρχικονκλαβιούχο και πρωτοσύμβουλο του Μακάριο Δ., ο οποίος θεωρείτο ο εξ απορρήτων του και το δεσμείν και λύειν στον λόφο της εξουσίας. Τι προέκυψε και τα δυο φιλαράκια – ηγέτες του ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ που θα έφερναν την λύση το 2004 και μας ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΣΑΝ με πάθος και από το ίδιο ΜΕΤΕΡΙΖΙ, μάλλον δεν θα είναι μέρος της έρευνας στην Αρχή κατά της Διαφθοράς ( ας τους λέμε ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΥΣ προς συντόμευση).

ΣΩΡΕΙΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ προς ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΜΑΚΑΡΙΟΥ Δ. ΠΕΡΙΣΥΝΕΛΕΞΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΥΣ

Οι παροικούντες- κατοικοεδρεύοντες πράκτορες της ΞΥΠ, στα γραφεία του ΝΙΚΑΡΟΥ σε Λευκωσία- Λεμεσό, μας πληροφορούν ότι βρίσκεται σε ΕΞΑΡΣΗ και πλήρη ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ αυτό το διάστημα ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αφού ασχολείται με κάθε λεπτομέρεια με την υπόθεση ων καταγγελιών σε βάρος του από τον Μακάριο Δ, και η οποία βρίσκεται αυτή την περίοδο ενώπιον των Αδιάφθορων που βρίσκεται σε εξέλιξη. Προς τούτο επιστράτευσε ομάδα νομικών - γραφολόγων - πρώην αστυνόμων και γενικώς οποιονδήποτε θα μπορούσε να συνδράμει στην υπεράσπιση του. Μάλιστα ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ και ΣΩΡΕΙΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ, με κάποια εξ αυτών όπως μας πληροφόρησαν οι ΞΥΠατζήδες είναι ΚΑΤΑΠΕΛΤΙΚΑ και θα υποβοηθήσουν στην υπεράσπιση του- τα οποία και θα παρουσιάσει στους Αδιάφθορους.

Το περιεχόμενο δε κάποιων εκ των εγγράφων θα προκαλέσουν ΑΙΣΘΗΣΗ και θα προκαλέσουν αναταραχή στην κοινή γνώμη. Κύριος στόχος δε είναι να απαντηθεί με κάθε λεπτομέρεια και ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ κάθε γραμμή του βιβλίου του ΜακΔρου με έγγραφα και ντοκουμέντα, προφανώς εκτός των μαρτυριών των άλλων εμπλεκομένων που θα κατατεθούν ενώπιον των Αδιάφθορων. Εδώ προκύπτει και το ΩΦΕΛΙΜΟΝ, αφού η ΤΕΡΑΣΤΙΑ και ΚΟΠΙΩΔΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ για περισυλλογή των εγγράφων, όπως και η καταγραφή λεπτομερειών και καταστάσεων περιόδων της προεδρίας του θα περιέχονται στο βιβλίο που άρχισε να συγγράφει με τίτλο «ο ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ».

Η ΑΓΩΓΗ ΛΙΒΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΔΩΝ

Όσον αφορά το τρίτο μέτωπο σ’ αυτή την διαμάχη, με την καταχώρηση αγωγής λιβέλου του ΝΙΚΑΡΟΥ κατά του Μακάριου Δ., με αξίωση για αποζημιώσεις 2 εκατομμυρίων Ευρώ (αμάν Μακα και θα χρειαστεί να πουλήσεις βιβλία, εξοχικά στο Μονιάτη – Ελλάδα, την συνδρομή του Τζο Λόου, για να τον ξοφλήσεις, αν σε κερδίσει) αυτή μάλλον θα εξεταστεί μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ενώπιον των Αδιάφθορων. Κι επειδή ήταν και η επέτειος του δημοψηφίσματος προ λίγων ημερών και αρκετοί επιχείρησαν να προκαλέσουν ΕΝΟΧΕΣ στους Ε/Κ με το ΟΧΙ που εκστόμισαν, διερωτόμαστε αν είχαμε λύση οι ηγέτες του ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ, Νο 1 ΝΙΚΑΡΟΣ και Νο2 ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΔΡΟΥΣΙΩΤΗΣ, θα βρίσκονταν πάλι στα δικαστήρια και θα κινούσαν αγωγές, απασχολώντας- διχάζοντας την κοινή γνώμη και ΣΠΑΤΑΛΩΝΤΑΣ εκατομμύρια Ευρώ που θα πληρώσει το κράτος , όπερ μεθερμηνευόμενο οι μακάκες φορολογούμενοι, για να βγάλουν τα εσώψυχα τους απόρροια των ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ των ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤάδων; Κι αντί να ασχολούνται με την νέα τάξη πραγμάτων και την ΑΝΑΝική λύση θα προκαλούσαν αναταραχές στο συνιστών κρατίδιο. Μάλλον γλιτώσαμε από δαύτους και όπως λένε στο Πέρα – Πεδί οι χωρκανοί του Νίκαρου και στον Μονιάτη οι αντίστοιχοι του Μακάριου «ας φακκούν τζιεραθκιές».

ΕΔΡΑΣΕ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ

Αν δεν το γνωρίζετε ή πέρασε και πάλι από τα ψιλά των παραπλανημένων ΜΜΕ που ασχολούνται με κάθε είδους λεπτομέρεια στις μεσημβρινές εκπομπές, αλλά τα ουσιώδη τα παραβλέπουν να επισημάνουμε ότι και πάλι τέθηκε σε λειτουργία η ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΟΜΑΔΑ της ΕΙΡΗΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ. Μην ψάχνετε αν ανεξαρτητοποιήθηκε η Ειρήνη Χ., αφού στο ΑΚΕΛ ανήκει μόνο κατ’ επίφαση και για τα προσχήματα, αφού λειτουργεί κατά το δοκούν και το κόμμα της αριστεράς την θεωρεί ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ. Οπόταν η δράση της παραπέμπει στο άσμα που ερμηνεύει με πάθος ο ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ και αποτελεί τον Εθνικό ύμνο των αντρών, που το σιγοψιθυρίζουν για να μην ακουστούν από τα κορίτσια και αναφέρει στους στίχους «θα ζήσω ελεύθερο πουλί/ κι όχι κορόιδο στο κλουβί», αλλά χωρίς τα περί ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ θηλυκιάς που θα κελαηδάει.

Όμως για να κάνει αισθητή την παρουσία της δεν θα μπορούσε να προχωρήσει από μόνη της, αλλά θα έπρεπε να έχει και ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ , ή όπως τους λένε στην αργκό των κοινωνικών δικτύων «FOLLOWERS” . Όπως συμβαίνει με όλες τις περιπτώσεις κάποιοι εκ των ακολούθων ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΑΝ, αφού η Ρένα μας ήθελε να τους βάλει στο δικό της ΚΛΟΥΒΙ και να κελαηδούν μόνο γι’ αυτήν. Ωστόσο, κάποιοι έμειναν φανατικοί και πιστοί και την ακολουθούν σε όλες τις δράσεις της , όπως την τελευταία που κατέθεσε η ομάδα Ρένας Χ, περί των πολλαπλών συντάξεων, υιοθετώντας ουσιαστικά τις προτάσεις του Γενικού Ελεγκτή.

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΦΑΝΑΤΤΙΚΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΡΕΝΑΣ – ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΣΕ ΑΝΝΙΤΑ

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Φανατικός ακόλουθος της Χαραλαμπίδου είναι ο βουλευτής του ΔΗΣΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ο οποίος επιβραβεύει την δράση της, όπως κάθε ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ φίλος (ορολογία φέισμπουκ) με λάικ, φατσούλες χειροκροτήματα και κάθε είδους καρυκεύματα προσφέρονται . Έτσι και στην προκειμένη ο ΜΗΤΣΟΣ ΜΗΤΣΟΥ παραβλέποντας ότι βρίσκεται σε οργανωμένο κόμμα, παραβίασε ΒΑΝΑΥΣΑ την θεσμική του ιδιότητα (ως Πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών θα έπρεπε να επιδεικνύει μάλλον περισσότερη προσήλωση και σεβασμό προς τον ύψιστο θεσμό της Δημοκρατίας, τα ΚΟΜΜΑΤΑ) και συνυπέγραψε την πρόταση με την Ρένα Χ. Μάλιστα σε σοβαρά κόμματα που δεν βασανίζονται από ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ και ψάχνουν σαν άλλοι Διογένηδες ψήφους, τέτοιου είδους δράσεις συνιστούν ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΑΠΕΙΘΑΡΧΙΑ και παραπέμπονται σε συλλογικά όργανα προς εκδίκαση.

Στον ΔΗΣΥ όμως τέτοιες ώρες τέτοια λόγια. Η ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ είναι απαγορευμένη έκφραση, εξ ου και ο Μήτσος συνέπλευσε με την Ειρήνη Χ και την ομάδα της ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΝΤΑΣ κομματικούς συσχετισμούς και στοιχειώδη πρακτική σοβαρών κομμάτων. Φαντάστηκε η ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ- ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΔΙΠΛΑΡΟΣ- ΝΙΚΟΣ ΤΟΡΝΑΡΙΤΗΣ-ΣΑΒΙΑ ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ- ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΟΥΛΑΣ, ως η ηγεσία του κόμματος , αν κάθε βουλευτής έπραττε κατά το δοκούν και να κατέθετε προτάσεις νόμου μαζί με βουλευτές φίλους του χωρίς την έγκριση του κόμματος και ενημέρωση της Κοινοβουλευτικής ομάδας, όπως γίνεται σε όλα τα κόμματα του πλανήτη, ακόμη και στο ΜΑΛΙΣΥ (γαλάζιο κόμμα του Μάλι);

Προσέξτε δε με ποιους συμπορεύεται ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ στην ομάδα της Ρένας Χ. Με την ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ του ΒΟΛΤ και τον ΣΤΑΥΡΟ ΠΑΠΑΔΟΥΡΗ των Οικολόγων. Κόμματα που τα χωρίζει χάος με τον ΔΗΣΥ. Η απλή – αφελής απορία - αν ο Δημητρίου χριστεί κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ (αν και ο ίδιος ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ τέτοια προοπτική γιατί δεν επιθυμεί να είναι μέρος της ηγεσίας του κόμματος) πως θα αντιδρούσε στην περίπτωση που κάποιος βουλευτής των γαλάζιων περιέπιπτε σε τέτοιου είδους παράπτωμα; Θα τον άφηνε να κάνει ότι θέλει; Ε, τότε αντί γαλάζιας λάμπας στον ΔΗΣΥ θα έβαζαν κόκκινης (όχι ΑΚΕΛικής) που παραπέμπει σε θεραπευτικό κέντρο εκτόνωσης αντρών…Τα χάπια μου τα γαλάζια τα Παλλουρκωτίτικα που πίνει ο Μήτσος.

ΥΓ: Επαναστάτησε η ΑΝΤΡΟΥΛΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ γιατί στην ομάδα Κυπριακού δεν διόρισε επαρκή αριθμό γυναικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Δεν πρόσεξε την ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ, αλλά υπάρχει σαφής τρόπος να διαμαρτυρηθεί εντόνως και να δώσει το σύνθημα για ισότητα η Αντρούλλα. Να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ από Αντιπρόεδρος του Δ.Σ του Πανεπιστημίου Κύπρου εις ένδειξη διαμαρτυρίας. Θα γίνει και πρωθιέρεια της ισότητας με κόστος και όχι φωνασκίες και φληναφήματα στα φέισμπουκ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X