ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αγαπούλες το ΔΗΚΟ με Κυβέρνηση - Χριστοδουλιδικούς

Επιχείρηση κεφαλαιοποίησης της συνεργασίας Προέδρου Δ. – Νικόλα Π. – Ντομάτες- αγγούρια είδος πολυτελείας

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

Ο ΛΙΜΟΣ (ΨΗΦΩΝ ) ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΥ

Η πενία τέχνας κατεργάζεται αποτυπώνει εύγλωττα η αρχαία ρήση τις πράξεις απελπισμένων ανθρώπων, η οποία μεταφερόμενη στην πολιτική δηλώνει την κατάσταση των κομμάτων, με την εναγώνια αναζήτηση τροφής, ήτοι ψήφων. Πεινασμένοι αυτή την εποχή είναι άπαντες οι κομματάρχες, αλλά ειδικότερα κάποια εκ των κομμάτων που διοικούν, βρίσκονται στα όρια του ΛΙΜΟΥ και άλλα στα όρια του ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟΥ. Στην προκειμένη το ΔΗΚΟ λιμοκτονεί και προς τούτο ο Πρίγκιψ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ντε λα Στρακκέ, αναζητεί μέσω κάθε είδους ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ τέχνης, που του μεταφέρει ο τεχνοκράτης τους επικοινωνιολόγος Αντρέ ντε λα Χατζηκυριακέ (Γάλλος της Αγλαντζιάς για να συνάδει με το Πριγκιπάτο), ώστε να περιμαζέψει τους ΔΗΚΟικούς.

Προς τούτο δε και το σύνθημα που δόθηκε προς όλους τους ΔΗΚΟικούς αξιωματούχους είναι ΑΦΕΙΔΩΛΕΥΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ προς την Κυβέρνηση σε όλες τις εκφάνσεις της και με κάθε τρόπο και αφορμή. Έστω και αν έχουν κάποιες αμφιβολίες για πράξεις των Υπουργών και του Προέδρου της Δημοκρατίας, εντούτοις οι ΔΗΚΟικοί πρέπει να επιμένουν να βρίσκονται στο πλάι τους, όπερ μεθερμηνευόμενο, να πείσουν τους πάντες ότι είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΥΒΕΡΝΩΝ κόμμα. Οι προσεκτικοί παρατηρητές – θα τους λέγαμε ολίγο διεστραμμένους και αθκιασερούς, όπως και ο υποφαινόμενος διαφανοκέφαλος- διαπίστωσαν την ΑΠΟΤΟΜΗ ΣΤΡΟΦΗ του ΔΗΚΟ με τις γαλαντομίες και τις επιδαψιλεύσεις προς την Κυβέρνηση Χριστοδουλίδη.

ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΚΟ - ΠΡΩΘΙΕΡΕΙΣ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΟΙ

Αν και απλοϊκό είναι ενός είδους στρατηγική που αποσκοπεί να ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙ τους ψήφους όλων εκείνων που πάντα έχουν ροπή προς την εξουσία και ενθουσιάζονται με κάθε λογής ρουσφέτι που προκύπτει απ’ αυτήν. Ακόμη το ΔΗΚΟ και ο επικοινωνιολόγος του, στοχεύουν όπως προσελκύσουν και την νέα πολιτική ομάδα, τους επονομαζόμενους ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΙΚΟΥΣ (όσοι περιστοίχισαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στις Προεδρικές εκλογές και συνεχίζουν να πιστεύουν ότι πρέπει να είναι ακόλουθοι του), οι οποίοι βρίσκονται διάσπαρτοι και αποστασιοποιημένοι. Καθόλου αμελητέα ποσότητα οι Χριστοδουλιδικοί οι οποίοι ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΑΝ από ΔΗΣΥ η πλειοψηφία εξ αυτών , αλλά και σε μικρότερο βαθμό από άλλα κόμματα.

Οπόταν το ΔΗΚΟ στηρίζοντας Κυβέρνηση – Υπουργούς, αποκτά και την φήμη του ΠΡΩΘΙΕΡΕΑ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΟΥ (εξάλλου το ΔΗΚΟ έχει την σχετική πατέντα) με όλες τις παρενέργειες, όπως της άκρατης επιθυμίας (εξελίσσεται και σε αρρώστια ενίοτε) για τα πάντα οι πολίτες να θέλουν να μιλήσουν με πολιτικούς, ζητώντας εξυπηρέτηση. Ακόμη και για ΠΡΟΞΕΝΙΑ για την άγαμη θυγατέρα. Υπάρχουν και οι μηχανισμοί και η ΕΜΠΕΙΡΙΑ να το κάνουν με τακτ και αποδοτικά. Καλημέρα, στον παλαίμαχο – εμβληματικό Κεντρικό Οργανωτικό του ΔΗΚΟ ΦΥΤΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, που σε προεκλογική εκστρατεία, αντί πολιτικών συνθημάτων ανέγραψε σε πινακίδες σε όλη την Λευκωσία «εσύ ξέρεις», υπονοώντας ότι αποτελεί την Λυδία λίθο του ρουσφετιού.

ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΔΗΚΟ - ΔΗΠΑ - ΕΔΕΚ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΕΡΙ

Όσον αφορά τις επιπτώσεις από οποιεσδήποτε τυχόν ματσαράγκες της Κυβέρνησης, παραβλέπονται αφού όταν είσαι νηστικός 10 μέρες και σου δίνουν να φας σάντουιτς, δεν θα τους πεις θέλουμε σούβλα ή ψάρι στα κάρβουνα. Άσε που το ΔΗΚΟ και ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ με το συν αυτώ παρτρεχάμενοι- κονκλάβιο, εκμεταλλεύονται και την στάση των άλλων δυο υποτιθέμενων συγκυβερνώντων κομμάτων, ήτοι ΔΗΠΑ - ΕΔΕΚ, που είναι ναι μεν αλλά, στηρίζουμε την Κυβέρνηση από απόσταση και διακριτικά θυμίζοντας κάποια χήρα κυρία που ποθεί τον γείτονα, αλλά φοβάται τι θα πει η γειτονιά και ότι στην συνεύρεση αυτός εκστομίζει βαριές εκφράσεις. Οπόταν και μένει ανέραστη και οραματίζεται, ή όπως λέει και η σκληρή έκφραση της καθημερινότητας «κρατεί το κερί».

Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΤΟ ΥΠ. ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ - ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠ. ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Αλληλένδετο προς τούτο είναι και το επόμενο θέμα, αφού η ΑΚΡΙΒΕΙΑ μαστίζει την κοινωνία και τους καταναλωτές, αλλά περί άλλων τυρβάζουν άπαντες αφήνοντας ορισμένους εμπόρους να λυμαίνονται την αγορά και δέχονται τις ΨΕΥΤΟΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ότι αυξήθηκαν τα καύσιμα και άλλου είδους φληναφήματα. Στην εξίσωση της ακρίβειας παραβλέπουμε όλο αυτό το διάστημα την ΑΠΑΤΗ που γίνεται με τις τιμές των ντομάτων - αγγουριών και άλλων γεωργικών προϊόντων. Μάλιστα δε απ’ όλη αυτή την κακουχία (βαναυσότητα κατέστη) που υφίστανται οι πολίτες από τις επισκέψεις τους σε υπεραγορές, απέχει διακριτικά το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ, ωσάν και η ενασχόληση τους είναι για πυρηνικές βόμβες.

Δεν ακούσαμε, δεν παρατηρήσαμε κάποια δράση από την Υπουργό Γεωργίας ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ και τους άλλους ακριβοπληρωμένους τεχνοκράτες - που μοναδική τους έγνοια είναι να ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ τη μεταρρύθμιση της δημόσιας υπηρεσίας για να συνεχίσουν να είναι όλοι ΕΞΑΙΡΕΤΟΙ οι δημόσιοι υπάλληλοι και να παίρνουν προαγωγές - περί της ακρίβειας των γεωργικών προϊόντων. ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ και δεν κάνουν τις αναγκαίες επιδρομές σε υπεραγορές, εμπόρους, μεσίτες και άλλους που απομυζούν τους πολίτες. Και οι πολίτες για το πρώτο που ενδιαφέρονται είναι να αγοράσουν τα στοιχειώδη, τα απαραίτητα για το σπίτι που είναι πρωτίστως βασικά είδης ανάγκης , όπως είναι τα γεωργικά προϊόντα. Ε, μα κατάντησε είδος πολυτελείας να φας ένα πιάτο φασολάκι φρέσκο, ντομάτες, αγγουράκια, φρούτα. Άστε που είναι και ΓΕΥΣΤΙΚΑ ΑΠΑΙΣΙΑ αφού η πλειοψηφία εισάγονται από τρίτες χώρες (μέχρι νάρθουν από την Χιλή - Περού φανταστείτε σε τι μετατρέπονται από φρούτα) ή τα κατεχόμενα και την Τουρκία φορτωμένα φυτοφάρμακα και θυμίζουν κάτι παρόμοιο, με το είδος που καταναλώνει ο πολίτης.

Οπόταν το Μαράκι Παν κλήθηκε στην σημερινή συνεδρία της Επιτροπής Γεωργίας για να ΛΟΔΟΓΟΤΗΣΕΙ, αλλά και πάλι θα απουσιάσει σε συνέδριο για τους ωκεανούς… Ε, ναι δεν έχουμε ωκεανούς στο Κυπριστάν; Ου και η λίμνη της Θάλασσας αν την δεις καλλιτεχνικά είναι Ειρηνικός , ενώ η θάλασσα του Πρωταρά και αυτή των Φοινικούδων που κολυμπάει το Μαράκι είναι ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΟΣ ΩΚΕΑΝΟΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και αυτοί οι βουλευτές μας της Επ. Γεωργίας ας ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ και κανένα αυτί, να καλέσουν τους τεχνοκράτες του Υπ. Γεωργίας να πάρουν μέτρα και να μην σιωπούν εσκεμμένα και να ΟΧΥΡΩΝΟΝΤΑΙ πίσω από τις διεθνείς αυξήσεις και άλλες αρλούμπες που τους λένε οι φίλοι τους οι μεσιτέμποροι που ΡΟΥΦΟΥΝ και το αίμα των γεωργών, αλλά και των πολιτών και ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ. Κάντε κάτι και μην κρύβεστε . Υπουργείο Γεωργίας είστε δεν ασχολείστε μόνο με τα δήθεν μέτρα για τις πυρκαγιές. Αυτά καίνε τους πολίτες.

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Συμπτωματικά και προφανώς λόγω έλλειψης άλλων κατάλληλων ημερομηνιών, επέλεξε ο Πρόεδρος των οικολόγων ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ να παρουσιάσει τους υποψηφίους Ευρωβουλευτές, Δημάρχους - περιφερειάρχες δημοτικούς συμβούλους και άλλους που θα στηρίξει στις διπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου, την ερχόμενη Κυριακή 21η Απριλίου, ημέρα που επιβλήθηκε ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΤΑΚΟΣ και άλλοι στρατιωτικοί, εκδιώκοντας τους πολιτικούς και με στόχο να ορθοποδήσει η ΕΛΛΑΣ.

Κάτι που απέφυγε το ΕΛΑΜ, αφού τους δικούς του υποψηφίους θα τους παρουσιάσει στις 18 Απριλίου. Προφανώς για τους Οικολόγους δεν υπάρχουν συνειρμοί, αλλά για το ΕΛΑΜ όλο και κάποιοι θα αντιδρούσαν…

ΥΓ: Η αφοριστική στάση του ΑΚΕΛ και οι αποστάσεις που τηρεί από τα μέτρα που παίρνει η Κυβέρνηση - έστω και αργοπορημένα- περί του μεταναστευτικού απέχουν και δεν απηχούν τις απόψεις των συντρόφων και κόκκινων ψηφοφόρων. Αλλά που να τους ακούσουν κλεισμένοι στην κόκκινη πολυκατοικία. Παρεμπιπτόντως ΟΛΑ τα κόμματα που ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ και δεν παίρνουν θέση για το μεταναστευτικό ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ από τους πολίτες. Στις ΚΡΙΣΕΙΣ φαίνονται οι ηγέτες…

ΥΓ: Όσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη τις επόμενες μέρες στο Ευρωπαικό Συμβούλιο να χτυπήσει το χέρι του στο τραπέζι και να απειλήσει- ναι γιατί όχι φτάνει να είναι το καλό υπάκουο παιδί - και να πει στους δήθεν Ευρωπαίους αδελφούς ότι δεν ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. Είτε θα πάρουν μέτρα ή θα παραβιάσει τους κανόνες. Και η Φον ντερ Λάιεν με τις ψευτογαλαντομίες της να γυρευτεί αλλού για την ψήφο στις επικείμενες εκλογές για την Προεδρία της Κομισιόν. Άντε Πρόεδρε και θα σου φωνάξει και η ΦΙΛΙΠΠΑ και το προεδρικό κονκλάβιο. Πάνω τους ΝΙΚΑΤΣΕ μου. Το ΝΙΚΑΡΕ είναι κρατημένο…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση