ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το ΑΚΕΛ δείχνει άλλο δρόμο στον Χριστοδουλίδη για διαμάχη Γ. Εισαγγελέα - Γ. Ελεγκτή

ΣΕΞ. στα σχολεία : Αυτοεπαινέθηκαν Υπ. Παιδείας - Ειρήνη Χ. – Τσιρίδου – μπούλινγκ Μυλωνά

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

Μελοδραματικές σκηνές που θα ζήλευαν ακόμη και οι καλύτερες ερμηνεύτριες του είδους, παρακολουθήσαμε χθες στην Επιτροπή Ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπου δόθηκε μια εξαιρετική παράσταση από την καταφερτζού Υπουργό Παιδείας ΑΘΗΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ και τις ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ΑΚΕΛ) - ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΣΙΡΙΔΟΥ (ΔΗΣΥ) - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ - ανεξάρτητη βουλευτής, συνεπικουρούμενες από τον βουλευτή των Οικολόγων ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΘΕΟΠΕΜΠΤΟΥ, οι οποίες και αυτοεπαινέθηκαν και εν τέλει αυτοχειροκροτήθηκαν για την ΤΕΡΑΣΤΙΑ τους προσφορά στον τόπο και την παιδεία, λόγω της εισαγωγής του μαθήματος της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία.

Α, πα, πα και κατσάδιασαν όσους αντιτίθεντο σε καινοτομίες στο μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, όπως αυτές που περιλάμβαναν αναφορές τύπου ΓΟΝΕΑΣ Α και ΓΟΝΕΑΣ Β, οι οποίες και προφανώς αντικαταστάθηκαν μετά τις διαμαρτυρίες της κοινωνίας. Και τι νομίζετε ότι εισήγαγαν στα σχολεία και αυτοδιαφημίστηκαν ως οι προπομποί της αλλαγής στην παιδεία, τα κορίτσια της Βουλής και η Υπ. Παιδείας; ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. Γιατί απλούστατα όπως ομολόγησε και η βουλευτής του ΔΗΣΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΣΙΡΙΔΟΥ, το μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης διδασκόταν στα σχολεία, εδώ και κάποια χρόνια όταν ήταν μαθήτρια και η θυγατέρα της. Τι άλλαξε δηλαδή; Ε, μα το έβγαλε στο διαδίκτυο το Υπ. Παιδείας και έκανε την ανεπανάληπτη καινοτομία. Κατά τ’ άλλα ΟΥΔΕΝ.

ΕΚΛΑΨΕ Η ΑΘΗΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΘΥΡΑΜΒΟΥΣ

Φυσικά μελόδραμα χωρίς ΚΛΑΨΟΥΡΙΣΜΑ δεν γίνεται και η ΑΘΗΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ μετά τους διθυράμβους από τα κορίτσια της Επ. Ανθρωπίνων δικαιωμάτων που την κατέταξαν στους κορυφαίους που πέρασαν από το Υπ. Παιδείας (πάλι ακούμε τριξίματα και δεν ησυχάζουν τα κόκαλα των Σπυριδάκη - Φρίξου Πετρίδη - Ουράνιου Ιωαννίδη), ωσάν και τα μαθησιακά αποτελέσματα μας πήγαν στα ύψη και η παιδεία μας έγινε εφάμιλλη της Φινλανδίας και της Σιγκαπούρης. Η παράσταση είχε και συνέχεια, με την Ειρήνη Χαραλαμπίδου που απευθυνόμενη στην Αθηνούλα με δραματικό τρόπο «ότι αν δεν ήταν αυτή Υπουργός δεν θα εφαρμοζόταν η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία και τρομάζει (πάντα η Ρένα) αν ήταν άλλος Υπουργός τι θα γινόταν», με την κατασυγκινημένη (άφησε κάποια δάκρυα να κυλήσουν) ΑΘΗΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ να λέει χαμηλόφωνα. «Ουφ θα με κάνετε να κλάψω τώρα». Γρήγορα τα χαρτομάντιλα στα κορίτσια (όσοι θέλετε μπορείτε και να ζητήσετε τα χάπια σας).

Η ΚΑΤΑΦΕΡΤΖΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ ΑΠΟ ΜΥΛΩΝΑ - ΣΑΒΒΙΔΗ - ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗ - ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ

Προφανώς κάθε μελό για να είναι ολοκληρωμένο χρειάζεται και δραματική σκηνή. Και την εκστόμισε η Αθηνούλα μας, αφού αναφέρθηκε σε περίπτωση που ήταν παρούσα σε νηπιαγωγείο και το παιδάκι απευθύνθηκε στην νηπιαγωγό για να της καταγγείλει ότι τα ίδια της κάνει και ο παππούς (μ’ αυτά που της δίδασκε). Τώρα ποιος είδε, ποιος άκουσε αν ήταν παρούσα ή το έμαθε και αυτή από τις ειδήσεις, ποιος γνωρίζει. Φτάνει που ολοκληρώθηκε ένα εκ των κορυφαίων ΜΕΛΟΔΡΑΜΑΤΩΝ που παίχθηκε, όχι σε ΝΑΟ του θεάτρου, αλλά αντίστοιχο της Δημοκρατίας, που εν πολλοίς είναι μια τεράστια σκηνή με πολλούς ΜΕΤΡΙΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ που υπηρετούν όλα τα είδη, κωμωδίες- δράματα-ερωτικές ιστορίες. Τελικά η ΞΥΠ πάλι δικαιώθηκε για το προσωνύμιο που απέδωσε στην Υπ. Παιδείας. ΚΑΤΑΦΕΡΤΖΟΥ με τα όλα της. Να υπόσχεται σε όλους, να εξυπηρετεί τους βουλευτές, δασκάλους - καθηγητές μέχρις πιο κάτω. Κυρίως να παρουσιάζεται σαν η δασκάλα των παιδικών μας χρόνων. ΑΘΩΑ και έτοιμη να προσφέρει σε όλους αφειδώλευτα. ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΑΛΕΝΤΟ η Αθηνούλα. Γράφει ιστορία σ’ αυτό τον τομέα.

Α, και ευκαιρίας δοθείσης που βρέθηκε με τις καλές της φίλες έκανε και τα σχετικά παράπονα της, επαναλαμβάνοντας τρεις φορές το σχετικό υπονοούμενο, ότι «δεν καταλαβαίνουν οι συνάδελφοι σας άλλων επιτροπών περί της νεανικής παραβατικότητας». Μάνα μου ρε το κορίτσι και δέχεται μπούλινγκ από τους ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής, με μπροστάρη τον ΠΑΥΛΟ ΜΥΛΩΝΑ, Πρόεδρο και συμπαραστάτες τον ΧΡΥΣΑΝΘΟ ΣΑΒΒΙΔΗ και τους ΧΡΗΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗ (ΑΚΕΛ) - ΑΝΤΡΕΑ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ. Ε, δεν το αντιλαμβάνονται οι άλλοι συνάδελφοι σας είπε με στιλ και τρόπο, αλλά τα κορίτσια - αγόρια της Επ. Ανθρωπίνων δικαιωμάτων, δεν ένοιωσαν την ανάγκη να συμπαρασταθούν στους συναδέλφους τους και να επισημάνουν στην Υπ. Παιδείας, ότι πρέπει να είναι ΔΕΚΤΙΚΗ στην κριτική και αν θέλει ΜΟΝΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ, να περιοριστεί στις φίλες της και να μην πηγαίνει σε άλλες Επιτροπές. Α, μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε και την χιλιοστή αναφορά της ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ ότι την απείλησαν να την σκοτώσουν, να την βιάσουν (δεν είπε πάντως αν ήταν σε έγχρωμους που την παρέπεμπαν) παρά το ότι την πρόταση νόμου κατέθεσε ο Θεοπέμπτου. Ε, μα φώναζες για να πάρεις τους ψήφους των παραπλανημένων - ευκολόπιστων Αλ Αττά μας. Μην μας το παίζεις και άβγαλτη… πολιτικά.

Κι όλη αυτή την θεατρική παράσταση την απολαύσαμε χωρίς να πληρώσουμε εισιτήριο. Από τα τυχερά του επαγγέλματος.

Η ΚΟΝΤΡΑ Γ.ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ - Γ. ΕΛΕΓΚΤΗ ΚΑΙ Η ΑΚΕΛικη ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: ΑΝΑΒΙΩΣΕ η διαμάχη ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ – ΒΟΗΘΟΎ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ με τον ΓΕΝΙΚΟ ΕΛΕΓΚΤΗ, προς τέρψιν του φιλοθεάμονος κοινού. Μέσα από τέτοιες κόντρες και διαμάχες, προκύπτουν ωστόσο και λύσεις που μπορεί να μην είναι και τόσο ΑΚΡΑΙΕΣ με απρόβλεπτες διαστάσεις, παρά μόνο προσφέρουν πρόοδο και δημοκρατικότητα. Αν οι ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ- ΣΑΒΒΑΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ νοιώθουν ότι θα πρέπει να παραπεμφθεί ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ στο Ανώτατο Δικαστήριο, με το ερώτημα της ΠΑΥΣΗΣ είναι ένα μέρος του όλου προβλήματος, που αφορά τα συγκεκριμένα πρόσωπα. Εμείς ως ΞΥΠ συλλέγουμε πληροφορίες και θα σας ενημερώσουμε περί των προθέσεων και του οπλοστασίου… οσονούπω.

Ωστόσο, σε κάθε κρίση υπάρχουν και ευκαιρίες. Και μπορεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να υφαρπάξει την ευκαιρία και να λύσει το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΣΜΙΚΟ πρόβλημα. Ακολουθώντας ή μάλλον οδεύοντας προς τον δρόμο που άνοιξε το ΑΚΕΛ, μέσω χθεσινής του ανακοίνωσης που πέρασε στα ψιλά, αν και ήταν ΚΑΙΡΙΑ και επί του πρακτέου. Εν ολίγοις τι έλεγε η ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ διατύπωση (μπράβο στους ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΤΕΦΑΝΟΥ- ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΟΥΚΟΥΜΑ για την έμπνευση τους) της ανακοίνωσης. Να μπουν όρια στις αρμοδιότητες των θεσμών και να παρέμβει ο Πρόεδρος δίνοντας καίριες λύσεις. Πώς να παρέμβει ο ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ; Απλούστατα να εφαρμόσει τις ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ του και τις προεκλογικές του δεσμεύσεις. Ήτοι να ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ νομοσχέδια που προφανώς ετοιμάστηκαν - αφού παρήλθε καιρός από την εξαγγελία περί ετοιμασίας μελετών - βάσει των οποίων θα γίνει ο διαχωρισμός των εξουσιών του Γενικού Εισαγγελέα, σε νομικό σύμβουλο του κράτους και εισαγγελέα που θα παραπέμπει στην δικαιοσύνη τους παραβάτες. Ακόμη να ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΙ ο θεσμός του Γενικού Ελεγκτή και αντί του ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΟΥ, να αντικατασταθεί με ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ, ήτοι τρία άτομα…

Οπόταν η πάσα και ο δρόμος που άνοιξε το ΑΚΕΛ επιβοηθεί αφάνταστα τον ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ. Αποφασιστικότητα χρειάζεται, αφού όπως λένε στην Γεροσκήπου είναι και το σωστό τάιμινγκ. Και επειδή δεν πρέπει να ξεχνάμε και να είμαστε ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ, οι εν λόγω προτάσεις (διαχωρισμό του διττού ρόλου του Γ.Ε και ελεγκτικό συνέδριο) έγιναν από τον τέως Γ.Γ του ΑΚΕΛ ΑΝΤΡΟ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ. Κι άσε τους Σαββίδη - Αγγελίδη - Οδυσσέα στην ΑΡΕΝΑ να κονταροχτυπιούνται… Α, μάνα μου έπαιξε ρόλο λέτε η απόχρωση του κόκκινου που ενδύθηκα σήμερα με την αριστερή μου προσέγγιση; Εντάξει, γρήγορα όμως τα χάπια μου ρε τα κόκκινα τα σοβιετικά, τα κομμουνιστικά που έχουν έκδοχα ουσίες Μαρξ με ολίγο Στάλιν…

ΥΓ: Για ντέρμπι παντού πληροφορείται η ΞΥΠ ότι θα καταδείξουν οι δημοσκοπήσεις του ΑΝΤΙ- ΣΙΓΜΑ, που θα παρουσιαστούν αύριο και Παρασκευή. Θα αρχίσουν και τα κλάματα υποψηφίων και οι φοβίες των κομματαρχών για την επόμενη μέρα.

ΥΓ: Επ’ ευκαιρία της δημιουργίας αίθουσας θηλασμού στην Βουλή να επισημάνουμε την ρήση ότι «ο θηλασμός προσφέρει σωματική - ψυχική υγεία και ΑΚΑΤΑΛΥΤΟ δέσιμο με την μάνα». Πέστε μου πως μπορεί να ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ και να ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ. Τι θέλουμε να παράγουμε στην κοινωνία; ΤΕΡΑΤΑ που δεν ένοιωσαν την αγάπη της μάνας;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση