ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απειλούν τον Βέργα: «Υποψιάζομαι μόνιμο συνοδό σε πολιτικό πρόσωπο»

Καταγγελία στην Αστυνομία

24news team

Σε καταγγελία στην Αστυνομία προχώρησε ο τέως Δήμαρχος Πάφου, Σάββας Βέργας, για απειλές κατά της ζωής και της οικογένειάς του.

Ο τέως Δήμαρχος Πάφου μιλώντας στο ΣΙΓΜΑ και στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο», είπε: «τον τελευταίο χρόνο έχει δημιουργηθεί ένα ψεύτικο προφίλ, το οποίο δεν έμεινε μόνο σε όλα αυτά τα απαξιωτικά, ειρωνικά σχόλια. Έχει προχωρήσει και αφήνει αιχμές και απειλές κατά της ζωής μου, αυτό δεν μπορούσε να το προσπεράσω. Παρά το ότι θέλω είμαι στην αφάνεια, έχω αποστασιοποιηθεί από τα κοινά εδώ και δέκα χρόνια».

Σημείωσε ότι μετά από συζήτηση που είχε ο ίδιος με την δικηγόρο του αποφάσισαν να καταγγείλουν στην αστυνομία το ψεύτικο προφίλ.

«Ζητώ από τις Αρχές δικαιοσύνη, να δουν αυτό το θέμα με μεγάλη προσοχή… εγώ υποψιάζομαι ποιος βρίσκεται πίσω από το ψεύτικο προφίλ και το έχω κατονομάσει».

Μάλιστα ο κος. Βέργας άφησε υπονοούμενα για το πρόσωπο το οποίο κρύβεται πίσω από το ψεύτικο προφίλ: «Το συγκεκριμένο πρόσωπο που υποψιάζομαι είναι μόνιμος συνοδός σε πολιτικό πρόσωπο, που είναι υποψήφιο στις επερχόμενες εκλογές».

Δείτε όλα όσα δήλωσε ο Σάββας Βέργας

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση