ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Πνιγήκαμε στους καπνούς - Κινδύνευσαν κατοικίες»

Τι δήλωσε ο Κοινοτάρχης Μοναγρουλλίου

24news team

Πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης (4/5) κοντά στον αυτοκινητόδρομο και παρά την έξοδο Πεντάκωμου, έπληξε και το Μοναγρούλλι.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, του κου. Κεττή, έχουν καθηλωθεί όλα τα ενεργά μέτωπα της πυρκαγιάς και δεν κινδυνεύουν επί του παρόντος κατοικίες. Ωστόσο σημειώνει ότι στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι και οι δυνάμεις πυρόσβεσης βρίσκονται σε πλήρη εγρήγορση για αντιμετώπιση τυχόν αναζωπυρώσεων αλλά και με τελικές κατασβέσεις και οριοθέτηση.

Η πυρκαγιά μαινόταν σε ξηρά χόρτα και χαμηλή άγρια βλάστηση και μετά από αξιολόγηση, ενημερώθηκε η Αστυνομία και η Πολιτική Άμυνα για προληπτική εκκένωση της κοινότητας Μοναγρούλλι.

Σε επικοινωνία μας με τον κοινοτάρχη κο Παρασκευά Ηρακλέους, μας αναφέρθηκε ότι στην κοινότητα υπήρξε σοβαρό πρόβλημα και κινδύνευσαν κατοικίες, με τη φωτιά να πλήττει τις περιφράξεις και τα δέντρα αυλών. 

Ο κος Ηρακλέους διερωτήθηκε μάλιστα τι συμβαίνει σε αυτό τον τόπο και η φωτιά πήρε διαστάσεις σε τόσο δύσβατο μέρος. «Πνιγήκαμε στους καπνούς. Είμαστε ανοχύρωτη πολιτεία,» σημείωσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X