ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φωτογραφίες - ντοκουμέντο! Με πανάκριβα κινητά και χιλιάδες ευρώ η 12χρονη

Δείτε το video

Φωτογραφίες που είχε η 12χρονη από τον Κολωνό στα Social Media ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Στη μια εμφανίζονται δύο πανακριβά κινητά και πακέτα χρημάτων στο πάτωμα και στην άλλη δεκάδες χαρτονομίσματα των 50 ευρώ.

Η εκπομπή «Το Πρωινό» του ANT1 παρουσίασε δύο φωτογραφίες που είχε αναρτήσει το 12χρονο κορίτσι στα Social Media, εκφράζοντας πολλά και έντονα ερωτηματικά για το οικογενειακό περιβάλλον της και τον τρόπο αντιμετώπισης αυτών των εικόνων.

Το κινητό με την εφαρμογή και τις 300 επαφές

«Δεν γίνεται ένα ανήλικο παιδί να έχει τέτοιες αναρτήσεις και βίντεο και να μην έχει αντιληφθεί κανείς τι συμβαίνει από το οικογενειακό του περιβάλλον» σχολίασαν οι παρουσιαστές της εκπομπής τονίζοντας πως το κορίτσι δεν φαίνεται μεν στη φωτογραφία με τα δεκάδες χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, ωστόσο υπάρχει μια άλλη φωτογραφία που τα κρατά μπροστά από το πρόσωπό της.

Η δεύτερη φωτογραφία αποτυπώνει δύο πανάκριβα κινητά τηλέφωνα και πολλά χρήματα στο πάτωμα, στα πόδια της.

Μέσα στο ένα από τα δύο κινητά υπάρχει η εφαρμογή στην οποία επικοινωνούσε με τον Ηλία Μίχο και σ’ αυτό το κινητό βρίσκονται 300 επαφές, αριθμοί ενηλίκων.

«Δεν μπήκε μια υποψία γαμ@το;»

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» ο Γιώργος Λιάγκας αναρωτήθηκε για την αντιμετώπιση της κατάστασεις από το οικογενειακό περιβάλλον λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Θα έρθει ένα παιδί στο σπίτι με ένα τέτοιο κινητό και δεν θα αναρωτηθεί κανείς γονέας πώς τα βρήκε;

Κάμπριο αυτοκίνητα, μηχανές, βάψιμο, μακιγιάζ σαν να είναι 25χρονη και φίλτρα για να μεγαλώνει την ηλικία της και μια μητέρα βλέπει τις φωτογραφίες και δεν υποψιάζεται τίποτα;

Δεν οφείλει ένας γονέας να βλέπει τα προφίλ του παιδιού του;

Πηγαίνει βόλτες με μηχανές και κάμπριο ένα παιδάκι που έπρεπε να είναι στο σχολείο και δεν μπήκε μια υποψία γαμώτο ότι κάτι δεν πάει καλά;».

 Δείτε το video:

ΠΗΓΗ: mynews.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση