ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέο ατύχημα για αεροσκάφος της Boeing - Έντεκα τραυματίες (vid)

Από το ατύχημα σε αεροδρόμιο της Σενεγάλης τραυματίστηκαν έντεκα επιβάτες εκ των οποίων τέσσερις σοβαρά

Σε νέο ατύχημα ενεπλάκη αεροσκάφος της εταιρείας Boeing το πρωί της Πέμπτης, με αυτή τη φορά ένα αεροπλάνο να παρουσιάζει πρόβλημα κατά την απογείωση και να βγαίνει εκτός διαδρόμου αεροδρομίου της Σενεγάλης πριν να σταματήσει σε θάμνους.

Σύμφωνα με την Daily Mail από το ατύχημα, που σημειώθηκε στο αεροδρόμιο Blaise Diagne, τραυματίστηκαν έντεκα επιβάτες εκ των οποίων τέσσερις σοβαρά. Συνολικά στο αεροπλάνο επέβαιναν 78 άτομα.

Το Boeing 737 ανήκει στη σενεγαλέζικη εταιρεία Transair. Σημειώνεται ότι οι πτήσεις από το αεροδρόμιο κοντά στην πρωτεύουσα Ντακάρ ανεστάλησαν λόγω του ατυχήματος.

Σε φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διαφαίνονται ζημιές που υπέστη το αεροπλάνο στον αριστερό κινητήρα, έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε από το ατύχημα.

Δείτε βίντεο:

Ατυχήμα και χθες με αεροπλάνο της Boeing

Υπενθυμίζεται ότι χθες τρομακτικές στιγμές έλαβαν χώρα χθες στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, καθώς ένα αεροπλάνο προσγειώθηκε με την «κοιλιά» λόγω δυσλειτουργίας του μηχανισμού προσγείωσης, αφού δεν άνοιξαν οι μπροστά τροχοί.

Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 8:30 το πρωί, όταν το αεροσκάφος cargo Boeing 763 της FedEx Airlines, το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Παρίσι-Κωνσταντινούπολη, ζήτησε άδεια προσγείωσης με την «κοιλιά» από τον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου της Κωνσταντινούπολης μετά από δυσλειτουργία του μηχανισμού προσγείωσης, λόγω βλάβης στο υδραυλικό σύστημα.

Πηγή: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X