ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θρίλερ με νεκρό βρέφος στην Ελλάδα - Υπό έρευνα οι γονείς

Εξετάζεται αν το νεογνό γεννήθηκε νεκρό ή αν γεννήθηκε ζωντανό και οι γονείς του το σκότωσαν

Μια σοκαριστική υπόθεση με ένα νεκρό νεογνό βρίσκεται σε εξέλιξη στη Βραυρώνα.

Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί το τι ακριβώς έχει συμβεί με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως μετά τη γέννηση του βρέφους οι γονείς, οι οποίοι φέρονται να είναι από το Νεπάλ, το πέταξαν, χωρίς μάλιστα να έχει εντοπιστεί ακόμα.

Στο σημείο βρίσκονται στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και διεξάγουν έρευνα. Αστυνομικές πηγές, μιλώντας στο ελλαδικό protothema.gr, ανέφεραν πως η γυναίκα πήγε χθες το βράδυ στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» με αιμορραγία και οι γιατροί της είπαν ότι ήταν έγκυος χωρίς να μπορούν να προσδιορίσουν αν είχε προηγηθεί αποβολή ή κανονικός τοκετός. Πάντως, βιντεοληπτικό υλικό φέρεται να έχει καταγράψει τον άνδρα να πετάει στα σκουπίδια το νεογνό.

Στη συνέχεια κλήθηκαν οι Αρχές με αστυνομικούς να πηγαίνουν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που μένει το ζευγάρι και να διεξάγουν έρευνα. Ωστόσο, το νεογνό δεν έχει βρεθεί ακόμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο δωμάτιο υπήρχαν αίματα, τόσο στη λεκάνη της τουαλέτας, όσο στα σεντόνια αλλά και σε άλλα σημεία. Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε εξέλιξη χωρίς ακόμα να έχει διευκρινιστεί αν το παιδί γεννήθηκε νεκρό ή αν γεννήθηκε ζωντανό και οι γονείς το σκότωσαν.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X