ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βραβευμένος σεφ από δημοφιλές κυπριακό εστιατόριο βρέθηκε στο Master Chef

«Ο πιο επιδραστικός σεφ στην Ελλάδα»

Wiz Guide

«Ο πιο επιδραστικός σεφ στην Ελλάδα», που πλέον συνεργάζεται με ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στην Κύπρο, βρέθηκε στο επεισόδιο της Πέμπτης του Master Chef, με αφορμή την απαιτητική δοκιμασία διεκδίκησης του Silver Επάθλου των 20.000 ευρώ.

Ο λόγος για τον βραβευμένο με αστέρι Michelin Ελλαδίτη σεφ Παύλο Κυριάκη, ο οποίος ως γνωστό εδώ και μερικές βδομάδες έχει ανακοινωθεί η συνεργασία του με το The Polo Bar Restaurant και το Alasia Boutique Hotel, ως ο νέος Consultant Executive Chef.

Ο πιο επιδραστικός σεφ στην Ελλάδα για το 2023, σύμφωνα με τη λίστα που δημοσίευσε αρχές της τρέχουσας χρονιάς το FNL (με τους 100 σημαντικότερους και πιο επιδραστικούς σεφ της χρονιάς), συνεργάζεται λοιπόν με το εστιατόριο που στα WiZ 50 Best Restaurants 2023 ήταν στην πολύ προνομιούχα 6η θέση! Κι όσο εμείς περιμένουμε τη στιγμή που θα βρεθούμε στη Λεμεσό για να απολαύσουμε τις δημιουργίες του, τον είδαμε από οθόνες τηλεοράσεως να παίρνει στο παιχνίδι ένα εντυπωσιακό πιάτο το οποίο οι δύο παίκτες κλήθηκαν να αντιγράψουν. Συγκεκριμένα, το πιάτο ήταν μοσχάρι γάλακτος με buttons από λαγόχορτο, σάλτσα λευκών μανιταριών, αφρό παρμεζάνας και παγωτό μαύρης τρούφας.

Διαβάστε την συνέχεια στο WIZ 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X