ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων pr: partners με νέα, ανανεωμένη ιστοσελίδα

Και με ακόμη μεγαλύτερες ιδέες!

Δελτίο Τύπου

Με νέα, ανανεωμένη ιστοσελίδα η εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων pr: partners, εμφανίζεται έτοιμη to make all good things happen.

Η νέα ιστοσελίδα με τα έντονα χρώματα και τα pop-culture illustrations, αντικατοπτρίζει τον δυναμισμό, την ευρηματικότητα και τον επαγγελματισμό της pr:partners, ενώ παρουσιάζει το φάσμα υπηρεσιών και δείγματα γραφής στο Corporate PR, Crisis Management, Internal PR, CSR, Media Relations, C-suite Reputation Management, Branding, Digital PR, Event Management, Influencer Marketing.

Η pr: partners με το μότο της: Make it happen, γνωρίζει καλά ότι το παιχνίδι της επικοινωνίας δεν περιορίζεται μόνο στην εικόνα και αναζητεί διαρκώς τα κατάλληλα εργαλεία experiential επικοινωνίας για να ακουστεί δυνατά η φωνή των brands που αντιπροσωπεύει, με πρακτικές που θα αφήσουν το στίγμα τους, δημιουργώντας βαθιές, ειλικρινείς σχέσεις με τα κοινά.  

Αυτή η αποφασιστικότητα δεν είναι κάτι καινούριο. Από τη γέννησή της μέχρι και σήμερα έχει καταγράψει μια ανοδική πορεία, εμπλουτίζοντας το χαρτοφυλάκιό της της με επιτυχημένες εκστρατείες που έθεσαν νέα δεδομένα στις πρακτικές Δημοσίων Σχέσεων και έχουν καθιερώσει την εταιρεία σε έναν από τους πιο δυνατούς παίχτες στον χώρο.

Σήμερα η pr: partners με το λανσάρισμα της νέας της εικόνας, επαναλανσάρει και τη φιλοσοφία που ρέει στο DNA της, θέτει ακόμη πιο υψηλούς στόχους, κορυφώνει τις προσδοκίες και παρουσιάζεται ακόμη πιο ανταγωνιστική, έτοιμη να αλλάξει το παιχνίδι.

Δείτε την νέα ιστοσελίδα εδώ: https://prpartners.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA