ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Θεοχάρους ζήτησε να της στείλουν inbox αν θα την ψηφίσουν

Στην «μάχη» για την Ευρωβουλή

24news team

Η πρώην ευρωβουλευτής και βουλευτής, Ελένη Θεοχάρους, θα δώσει τη δική της «μάχη» για μια θέση στην Ευρωβουλή αφού είναι υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος. Η κα Θεοχάρους, που είναι αρκετά ενεργή στην διαδικτυακή πλατφόρμα «Χ», ζήτησε με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό, να της απαντήσουν οι ακόλουθοι της αν θα την υποστηρίξουν ή όχι!

Συγκεκριμένα η κα Θεοχάρους έγραψε: «Αγαπητοί φίλοι που ψηφίζετε στην Κύπρο, ως τέως Πρόεδρος της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ και ως αριστίνδην υποψήφια για τις Ευρωεκλογές με το ΔΗΚΟ, σας παρακαλώ να με ψηφίσετε στις 9 Ιουνίου. Παρακαλώ να μού απαντήσετε με ΝΑΙ ή ΟΧΙ στο inbox. Ευχαριστώ πολύ. Μετά τιμής Ελένη Θεοχάρους».

Να υπενθυμίσουμε ότι, στις 9 Ιουνίου η Κύπρος οδηγείται στις κάλπες στις πλέον περίπλοκες εκλογές στην ιστορία της αφού παράλληλα διεξάγονται οι ευρωεκλογές και αυτές για την τοπική αυτοδιοίκηση, μετά την μεταρρύθμιση που ψήφισε η Βουλή.

Σε ό,τι αφορά τις ευρωεκλογές δεν αλλάζουν ουσιαστικά πολλά αφού οι εκλογείς θα πάρουν ένα ψηφοδέλτιο με τους υποψήφιους των κομμάτων ή συνδυασμών ή ανεξάρτητων. Οι κάλπες θα ανοίξουν στις επτά το πρωί και θα κλείσουν στις έξι το απόγευμα. Η Κύπρος εκλέγει έξι ευρωβουλευτές.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X