ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠτΔ: Προμηνύονται εξελίξεις για μετακίνηση οπαδών

Οι δηλώσεις του πριν από την έναρξη του μεγάλου τελικού Κυπέλλου

Ανακοινώσεις

Με τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν θα υπάρξουν εξελίξεις είπε το βράσυ του Σαββάτου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Σε δηλώσεις του πριν από την έναρξη του ποδοσφαιρικού τελικού αγώνα Κυπέλλου μεταξύ Ομόνοιας και Πάφου FC, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε «ο καλύτερος ας κερδίσει. Έχουμε τις προτιμήσεις μας φυσικά όλοι, αλλά το πιο σημαντικό είναι να δούμε ένα ωραίο παιγνίδι, να δούμε αρκετά γκολ και ο καλύτερος ας κερδίσει».

Σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι που διεξάγεται στην παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων μετά την απαγόρευση της μετακίνησης των φιλοξενούμενων οπαδών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «ακριβώς, γιατί αυτό θέλουμε. Ο αθλητισμός ενώνει. Είναι σημαντικό που ήρθαν μαζί μου παιδιά από όλες τις ομάδες, ήρθαν και τα δικά μου παιδιά, είναι σημαντικό να έρχονται οικογένειες στο γήπεδο. Αυτό είναι ο αθλητισμός, να ενώνει και όχι αυτά που βλέπουμε κατά καιρούς για τα οποία θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν να μη συμβούν και πάλι».

Ερωτηθείς αν προμηνύονται εξελίξεις από τη νέα σεζόν, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης απάντησε «φυσικά και προμηνύονται. Έχουμε συγκεκριμένες προσεγγίσεις, ελπίζω να υπάρξει συνεργασία και από την ΚΟΠ και από τις ομάδες. Θεωρώ ότι έχουμε κοινό συμφέρον και οι ομάδες και η Ομοσπονδία και η Κυβέρνηση να γίνονται ασφαλή παιγνίδια και να μην υπάρχει κανένα μα κανένα πρόβλημα».

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X