ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θεωρεί αποστάτη τον Χριστοδουλίδη η Αννίτα;

Η απάντηση της Προέδρου της Βουλής

24news team

Η Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, υπέβαλε την υποψηφιότητά της για την Προεδρία του Δημοκρατικού Συναγερμού. Στις δηλώσεις της ανάμεσα σε άλλα τόνισε ότι στους μεγάλους πολιτικούς αγώνες δήλωνε πάντοτε παρούσα ενώ διευκρίνισε πως η απόφασή της είναι αποτέλεσμα επικοινωνίας της με εκατοντάδες στελέχη και φίλους του ΔΗΣΥ, με κοινή απαίτηση το κάλεσμα για ενότητα σταθερότητα και προοπτική.

Κληθείς να απαντήσει στο αν θεωρεί τον κο Χριστοδουλίδη διασπαστή και αποστάτη της παράταξης, η κα. Δημητρίου τόνισε ότι ο κος Χριστοδουλίδης είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και πλέον είναι ο Πρόεδρος όλων των Κυπρίων, «δεν υιοθετώ και δεν συμμετέχω σε καμία προσπάθεια είτε αφορισμού, είτε ισοπέδωσης, είτε άλλως πως. Τώρα χρειάζεται να δούμε το παρόν και το μέλλον, πώς διασφαλίζουμε λοιπόν τις αρχές και αξίες αυτής της παράταξης, πώς αντιμετωπίζουμε με αποτελεσματικότητα όλες τις προκλήσεις που έχουμε αν διαχειριστούμε και να είστε βέβαιοι πως ο ΔΗΣΥ θα στηρίξει κάθε πολιτική που θα είναι επωφελεία όλου του κόσμου ευρύτερα και όλης της κοινωνίας και θα είμαστε δίπλα σε κάθε τέτοια προσπάθεια».

Ερωτηθείσα η κα Δημητρίου αν ο κος Χριστοδουλίδης έχει θέση στο ΔΗΣΥ, απάντησε ότι ήδη μετά τη συνάντηση που είχε ο Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Αβέρωφ Νεοφύτου, έχει αποφασιστεί ότι θα συμμετέχει και στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, ενώ όπως είπε ο ΔΗΣΥ θα συμμετέχει και στο Εθνικό Συμβούλιο με πρώτιστο στόχο την επίλυση του Κυπριακού. Ακολούθως διαβεβαίωσε ότι θα συνεργαστούν εκεί που πρέπει ενώ υπενθύμισε ότι υπάρχουν οι αποφάσεις του Πολιτικού Γραφείου που δεν μπορούν να αναιρέσουν και ότι προτίθεται να συνεργαστεί προς την κατεύθυνση της ενότητας για το καλό του τόπου.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X