ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παραλίγο να πεθάνει όταν σήκωσε χαρτονόμισμα από το πάτωμα

Η Renne Parsons ισχυρίστηκε ότι παραλίγο να πεθάνει αφού έκανε το λάθος να σηκώσει ένα χαρτονόμισμα που βρήκε στο έδαφος

Αυτό που για κάποιους θεωρείται καλοτυχία, παραλίγο να κοστίσει σε μια γυναίκα τη ζωή της. Η Renne Parsons από το Κεντάκι δήλωσε ότι ένιωσε ένα περίεργο μούδιασμα σε όλο της το σώμα όταν βρήκε ένα χαρτονόμισμα του ενός δολαρίου και επιχείρησε να το σηκώσει από το πάτωμα.

Η Parsons κατέληξε στην εντατική μετά από αυτό το ασυνήθιστο περιστατικό. Όταν ανάρρωσε εντελώς, η Parsons εξήγησε τι της συνέβη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της.

Ενώ οδηγούσε στο Νάσβιλ του Τενεσί με τον σύζυγό της Τζάστιν και τα παιδιά τους στις 10 Ιουλίου 2022, επέλεξαν να σταματήσουν σε ένα McDonald's για να χρησιμοποιήσουν την τουαλέτα.

Μιλώντας στο Facebook, εξήγησε: «και ενώ στέκομαι με το 3 μηνών μωρό μου και περιμένω τον άντρα μου για να πάω στην τουαλέτα, βλέπω ένα χαρτονόμισμα ενός δολαρίου στο έδαφος. Δεν σκέφτηκα απολύτως τίποτα - το μάζεψα. Κρατώντας το στο χέρι μου κοιτάζω γύρω μου και σκέφτομαι να το δώσω στο κοριτσάκι που είδα να ζητιανεύει. Ακριβώς τότε ο σύζυγός μου βγαίνει από το μπάνιο και βάζω το δολάριο στην τσέπη μου.

Και πρόσθεσε: «Εν τω μεταξύ, όντως έβγαλα το δολάριο από την τσέπη μου, το κράτησα και στη συνέχεια το έβαλα στην πόρτα του αυτοκινήτου. Καθώς το έκανα αυτό είπα στον σύζυγό μου πόσο τυχερή ήμουν που βρήκα ένα τυχαίο δολάριο. Στη συνέχεια άρπαξα ένα μαντηλάκι για να σκουπίσω τα χέρια μου, επειδή ο άντρας μου μου εξήγησε ότι δεν πρέπει να μαζεύω χρήματα από το έδαφος, καθώς οι ντόπιοι τα βάζουν σε φεντανύλιο. Καθώς μου εξηγούσε το λάθος μου, αισθάνθηκα σαν να με χτυπάνε με σφυριά. Ξαφνικά ένιωσα έναν πόνο να ξεκινά στους ώμους μου και να περνάει σρ όλο μου το σώμα. Είπα, «Justin, σε παρακαλώ βοήθησέ με. Δεν αστειεύομαι, αισθάνομαι πολύ περίεργα.

«Κρατάω το χέρι του συντρόφου μου και χωρίς να σκέφτομαι και τότε το σώμα μου μούδιασε εντελώς, με δυσκολία μιλούσα και με δυσκολία ανέπνεα. Με πήγε κατευθείαν στο νοσοκομείο. Λόγω της γρήγορης δράσης του ιατρικού προσωπικού, η Parsons άρχισε να αισθάνεται κάπως φυσιολογικά μετά από λίγες ώρες και έχοντας λάβει αρκετά φάρμακα.

Τέλος εξήγησε: «Ο αστυνομικός που ήρθε να πάρει την αναφορά μας, μας είπε ότι πιθανώς συνέβη ένα από τα δύο πράγματα: είτε το χαρτονόμισμα είχε χρησιμοποιηθεί για να αποθηκεύσει ναρκωτικά είτε το άφησαν επίτηδες με ναρκωτικά πάνω του».

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση