ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαμός με το 6-6! Τρελό πάρτι στήθηκε στα social media

Το αποτέλεσμα του ποδοσφαιρικού αγώνα που έγινε το απόλυτο κυπριακό viral

24news team

Καρμιώτισσα και Οθέλλος εξήλθαν ισόπαλες 6-6 στο «Στέλιος Κυριακίδης» στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής για τα πλέι-άουτ και το αποτέλεσμα ξεσήκωσε τους χρήστες των social media που έστησαν τρελό πάρτι!

Τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά τη λήξη του αγώνα αρκετοί φίλαθλοι σχολίασαν ποικιλοτρόπως την έκβασή του. Άλλοι επικριτικά καλούν την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου να λάβει άμεσα μέτρα και άλλοι με μπόλικη δόση χιούμορ σατιρίζουν το… απρόβλεπτο 6-6!

Για την ιστορία πάντως να πούμε ότι το σκορ άνοιξε ο Κοβάσεβιτς στο (3’) για την Καρμιώτισσα ενώ ο Σλάβικ ισοφάρισε στο (8’), ο Σούτο ανέτρεψε το σκορ στο (26’), ο Πίχ έβαλε το τρίτο στο (38’) για να έρθει ο Σλάβικ με το δεύτερο του προσωπικό να σημειώσει το 1-4 στο (43’). Όλα αυτά στο πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη ο Οθέλλος συνέχισε από εκεί που έμεινε και έγραψε με τον Πίχ το 1-5 στο (48’). Ο Κατσαντώνης πρώτα στο (53’) και ο Ντούμπια στο (63’) μείωσαν σε 3-5 για τους γηπεδούχους. Ο Ναρντίνι σκόραρε στο (67’) και έκανε το 3-6 για να σημειώσει ο Ματθαίου στο (81’) το 4-6. Ο Κατσαντώνης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο (93') μείωσε σε 6-5 για να ισοφαρίσει με χατ-τρίκ στο (90+6').

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Viral: Τελευταία Ενημέρωση