ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λάζος: «Θα πανηγυρίσουμε την είσοδό μας στην εξάδα μόνο όταν...»

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Σαλαμίνας στον ΣΠΟΡ FM 95.0

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονισήφορο Σταύρου μίλησε ο Δημήτρης Λάζος. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα μετά την ήττα στο ντέρμπι της Αμμοχώστου από την Ανόρθωση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την ήττα από την Ανόρθωση: «Σίγουρα επηρεάστηκε η ομάδα από τις πέντε απουσίες αλλά δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες. Είμασταν κατώτεροι των περιστάσεων και κάναμε το χειρότερό μας παιχνίδι. Πρέπει στα επόμενα δυο ματς που έμειναν να παρουσιαστούμε όπως πρέπει και όπως έχουμε συνηθίσει τον τελευταίο καιρό. Πίεση πάντα θα υπάρχει στις ομάδες που έχουν αρκετό κόσμο, όπως είναι η Νέα Σαλαμίνα, ωστόσο έχουμε την εμπειρία να διαχειριστούμε τις οποιεσδήποτε καταστάσεις».

Για τα βαθμολογικά δεδομένα: «Στόχος μας παραμένει η παραμονή μας στην εξάδα όπου αξίζουμε να βρισκόμαστε. Θα πανηγυρίσουμε την είσοδό μας μόνο αν το πράξουμε με την αξία μας και όχι με τυχόν αφαίρεση βαθμών από την Ανόρθωση. Ήμασταν σταθεροί και ανταγωνιστικοί καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και καλύτεροι ακόμη και από ομάδες που βρίσκονται στην εξάδα. Παρουσιάσαμε ελκυστικό ποδόσφαιρο παρά τον χαμηλό προϋπολογισμό μας σε σύγκριση με άλλες ομάδες».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Θα έχουμε επιστροφή τεσσάρων ποδοσφαιριστών. Μοναδική απουσία θα είναι ο Τζαΐλσον που χρειάζεται ακόμη μια εβδομάδα».

Για τον Ντίσντελ: «Βρισκόταν μόνο τρεις μέρες σε απραξία, οπότε η λογική λέει ότι θα βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Θα αξιολογηθεί και εναπόκειται στον προπονητή αν θα τον χρησιμοποιήσει».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X