ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το μυστικό του Περικλή Ρουσσουνίδη για τα τέλεια τσουρέκια και τις τέλειες φλαούνες του

Τα αυγά που χρησιμοποιεί είναι πάντα βιολογικά

Wiz Guide

Δοκιμάσαμε τα τσουρέκια και τις φλαούνες του Περικλή Ρουσουνίδη, από το Craft Bakery and Sweets και ομολογουμένως είναι εθισμός. Έτσι λοιπόν επικοινωνήσαμε μαζί του και τον "πιέσαμε" να μας δώσει μερικά μικρά μυστικά ώστε να μπορέσουμε να καταλάβουμε, που οφείλεται η υπέροχη και τόσο ξεχωριστή γεύση τους!

Όσον αφορά στις φλαούνες μας εξομολογήθηκε ότι η συνταγή είναι οικογενεική και έχει έρθει στα χέρια του από την μητέρα του, η οποία με την σειρά της την κληρονόμησε από την μητέρα της. Τις φτιάχνει με παφίτικο τυρί και χαλούμι και η ιδιαιτερότητα τους είναι ότι χρησιμοποιείται προζύμι και όχι baking powder. Τέλος τα αυγά που χρησιμοποιεί είναι πάντα βιολογικά.

Όσον αφορά στο τσουρέκι, πρόκειται για καθαρό brios το οποίο το κάνει να ξεχωρίζει από τα τσουρέκια που θυμίζουν κέικ ή ψωμί. Τα αυγά που χρησιμοποιεί είναι φρέσκα βιολογικά, το γάλα και το βούτυρο επίσης φρέσκο και το signature τσουρέκι αποτελείται από αμύγδαλα ροζ, τα οποία έχει φέρει από την γαλλία, αρρωματισμένα με βατόμουρο. Τέλος το ξύσμα λεμονιού και πορτοκαλιού δίνει μια ιδιαίτερη εσάνς στην γεύση.

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση

X