ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

22 δυνατά μαγαζιά στην «παλιά αγορά» της Πάφου

Οι προτάσεις του WIZ

Wiz Guide

Όλα τα εστιατόρια, οι ταβέρνες και τα μπαρ στο πλήρως ανακαινισμένο κέντρο, στο Κτήμα όπως το γνωρίζουν οι Παφίτες αλλά και όσοι αγαπάνε το πιο δυτικό και ίσως πιο αυθεντικό κομμάτι του νησιού.

Τζόγιας 

Στυλ αμιγώς ελληνικό, με συνταγές και προϊόντα ελληνικά, τα οποία προσφέρονται όλα στη σχάρα. Στον Τζόγια, ο οποίος βρίσκεται κοντά στο Μαρκίδειο Θέατρο και το καλοκαίρι βγάζει τραπεζάκια στην όμορφη Πλατεία Λωζάνης, μπορείς να φας από μπριζόλα και σουβλάκι καλαμάκι, μέχρι αρνί, οβελία και κοντοσούβλι. Το φαγητό σου θα το συνοδεύσεις με ότι ποτό ή απόσταγμα επιθυμείς, ενώ το γεύμα ή το δείπνο κλείνει με τον καλύτερο τρόπο με ένα κυπριακό μαχαλεπί. Δ-Π 18.00-01.00, Σ&Κ 12.00-01.00

Beeroom

Η φάση ξεκίνησε το 2014, σε ένα γκαράζ, με τους δυο ζυθόφιλους και την παρέα τους να απολαμβάνουν άφθονη craft μπύρα. Καθώς έβλεπαν ότι όλο αυτό μεγάλωνε σιγά σιγά, και συνειδητοποιώντας ότι η πόλη της Πάφου είχε ανάγκη από ένα μέρος όπου ο κόσμος θα μπορεί γενικά να απολαμβάνει ποιοτική μπύρα, αποφάσισαν να φτιάξουν το Beeroom, ένα φιλόξενο craft beer pub, στο οποίο εκτός από μπύρες προσφέρονται επίσης κρασί και άλλα ποτά, αλλά και συνοδευτικά όπως nachos, πίτσα, wings και platters. Σε ότι αφορά στις μπύρες, διατίθεται τεράστια συλλογή, εκ των οποίων 5 craft μπύρες από κυπριακά μικροζυθοποιία: Humor, Pivo, Octo, Golem, Radical Way. ΤΡ-ΠΕΜ 17.30-01.00, ΠΑΡ&Σ 17.30-02.00, Κ 16.30-00.00.

Διαβάστε την συνέχεια στο WIZ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση