ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτός είναι ο 23χρονος που δολοφονήθηκε στην αιματηρή συμπλοκή στο Μαρούσι

Θέμα ωρών η σύλληψη του δράστη

Θέμα ωρών θεωρείται η σύλληψη του δράστη, που μαχαίρωσε στον λαιμό και σκότωσε έναν 23χρονο έξω από νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ο 23χρονος έφερε πάνω του πιστόλι, το οποίο προσπάθησε να χρησιμοποιήσει, όταν ξέσπασε ο καυγάς έξω από το κέντρο διασκέδασης. Ωστόσο, οι υπόλοιποι που ενεπλάκησαν έβγαλαν μαχαίρια, με έναν εξ αυτών να καταφέρει το θανατηφόρο χτύπημα. Ο νεαρός, που έχει απασχολήσει τις Αρχές, για ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών, έπεσε νεκρός, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες χωρίς όμως να τα καταφέρνουν.

Η σύλληψη του δράστη, πάντως, θεωρείται θέμα ωρών. Οι Αρχές τον έχουν ταυτοποιήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Mega», είναι νεαρής ηλικίας και κάτοικος δυτικής Αττικής, ενώ έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για ναρκωτικά και πλαστογραφία.

 

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 03:00 τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν το θύμα με έναν φίλο του έφτασε στο νυχτερινό κέντρο και έκατσε για πέντε με δέκα λεπτά στα σκαλιά, που βρίσκονται μπροστά στην είσοδο. Τότε ήταν που ο δράστης με την παρέα του βγήκαν από το νυχτερινό κέντρο, όπου διασκέδαζαν.

Φαίνεται ότι οι δυο νεαροί γνωρίζονταν μεταξύ τους και, αφού σημειώθηκε ένα έντονο φραστικό επεισόδιο, το θύμα φέρεται να προσπάθησε να βγάλει μέσα από ένα τσαντάκι, που φορούσε, ένα όπλο των 22 χιλιοστών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο όπλο έπαθε εμπλοκή, ενώ μια σφαίρα εντοπίστηκε στο σημείο από τους αστυνομικούς κατά την έρευνα που πραγματοποίησαν. Πάντως, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο περιστατικό δεν σημειώθηκε πυροβολισμός.

Σε εκείνο το σημείο ο δράστης έβγαλε το μαχαίρι που είχε στην κατοχή του και επιτέθηκε στο άτομο που κρατούσε το όπλο, τραυματίζοντάς τον στον λαιμό, με αποτέλεσμα να χάσει πολύ αίμα και να αφήσει στο σημείο της συμπλοκής την τελευταία του πνοή.

Ταυτόχρονα, το άτομο που κρατούσε το μαχαίρι τραυμάτισε άλλον έναν άνδρα, ο οποίος νοσηλεύεται, ενώ στη συνέχεια με τον πανικό που επικράτησε κατάφερε να «χαθεί» ανάμεσα στους υπόλοιπους θαμώνες, που είχαν βγει από το κατάστημα, για να δουν τι έχει γίνει. Κατά συνέπεια, εξαφανίστηκε και μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει συλληφθεί.

Πηγή: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση