ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτόν ψάχνουν για απόπειρα φόνου στη Λευκωσία τον Ιανουαρίου του 2023

Μήπως τον έχετε δει;

Ανακοινώσεις

Σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου, που διαπράχθηκε στις 29 Ιανουαρίου, 2023 στη Λευκωσία, η Αστυνομία καταζητεί τον:

IFEADIGO COLLINS MADUORJI, 29 ετών, από τη Νιγηρία, κανονικής σωματική διάπλασης, ύψους 1.75μ. περίπου, με μαλλιά ράστα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Η απόπειρα φόνου, διαπράχθηκε τα ξημερώματα της 29ης Ιανουαρίου 2023, σε νυχτερινό κέντρο, στη Λευκωσία. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 3π.μ., 24χρονος θαμώνας του κέντρου είχε διαπληκτιστεί με άλλο θαμώνα ο οποίος φέρεται να ανέσυρε μαχαίρι και να τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα, τον 24χρονο. 38χρονος, φρουρός ασφαλείας στο συγκεκριμένο υποστατικό, πλησίασε τους δύο άνδρες για να επιληφθεί της κατάστασης, ωστόσο ο φερόμενος δράστης φέρεται να τον τραυμάτισε στο στήθος, με μαχαίρι και να τράπηκε σε φυγή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X