ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η απάντηση της κας Ανδριάνας σε όσους τη βρίζουν

«Αυτοί φταίνε για όλη αυτή την τραγωδία»

24news team

Σε μια διευκρινιστική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προχώρησε η κα Ανδριάνα Νικολάου. Η μητέρα του αδικοχαμένου Θανάση θέλησε να απαντήσει στην επίθεση που δέχθηκε από ορισμένους χρήστες στα social media, που σχολίασαν δήλωσή της στην οποία αναφερόταν στον Γενικό Εισαγγελέα.

Συγκεκριμένα, η κα Ανδριάνα μιλώντας πριν από μερικές μέρες στο «ΣΙΓΜΑ» και το «Πρωτοσέλιδο», δήλωσε: «Δεν πιστεύω ότι φταίει ή δεν έψαξε, γι' αυτό έχει τους λειτουργούς του, την Αστυνομία. Αυτοί κρατούν τον φάκελο και δεν βρήκαν τίποτα. Μα φυσικά όταν δεν θέλουν, αυτό θα πουν. Ο Γενικός Εισαγγελέας δεν μπορεί να ξέρει τι έχει ο κάθε φάκελος για όλες τις υποθέσεις με λεπτομέρειες». Η δήλωση αυτή προκάλεσε πληθώρα αντιδράσεων, με πολλούς να γράφουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι δεν θα έπρεπε να δίνει ελαφρυντικό σε κανέναν τους, ενώ κάποιος χρήστης έγραψε «Ό,τι σου κάμουν εν χαλάλι σου»

Μέσω της ανάρτησής της, η κα Ανδριάνα αναφέρθηκε στους ηθικούς αυτουργούς και φονιάδες του γιού της, καταδικάζοντας το έγκλημα, την απάτη, τη συγκάλυψη και τη διαφθορά. Την ίδια ώρα, κάλεσε όσους επιθυμούν να παραστούν απόψε στο Διοικητήριο Λεμεσού και την Τετάρτη (12/7) έξω από την Νομική Υπηρεσία.

Εικόνα από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην οδό Ανεξαρτησίας στη Λεμεσό

Αυτούσια η ανάρτηση της κας Ανδριάνας Νικολάου:

*Παρακαλώ, μία διευκρίνηση και ενημέρωση για τις διάφορες αναρτήσεις και τα σχόλια που τυγχάνει να διαβάζω!!!
*Αυτοί που φταίνε για ΟΛΗ αυτή την τραγωδία, είναι φυσικά πρώτοι:
*Οι ηθικοί αυτουργοί και οι αυτουργοί που σκότωσαν το παιδί μου, και για κάποιους γνωστούς/άγνωστους λόγους δεν τούς έψαξε ΚΑΝΕΝΑΣ μα ΚΑΝΕΝΑΣ μέχρι σήμερα!!!
*Συνεργοί τους στον προμελετημένο φόνο, είναι αυτοί που έφτασαν στην σκηνή και ενώ αντίκρισαν το οφθαλμοφανές έγκλημα, και στα μάτια του πιο άσχετου και βλάκα, ένα σώμα άθικτο κάτω από 30 μέτρα ύψος γέφυρα, το άφησαν να ερευνηθεί σαν μικροπαραβαση σε αγροτικό σταθμό και ΟΧΙ από το ΤΑΕ...
*Συνέχισαν την απάτη και την συγκάλυψη του στυγερού εγκλήματος, από το 2005 και ξεκινώντας από την πρώτη θανατική ανάκριση το 2006 και μέχρι σήμερα, ήτοι είναι: οι κυράτσες από τα γραφεία της Νομικής Υπηρεσίας...
*Μιλούν και μαρτυρούν τα γεγονότα από μόνα τους δια μέσου της δικογραφίας και της δικαστικής διαμάχης που μάς ωθούσαν τόσα χρόνια!
*Άρα, ο σημερινός Εισαγγελέας συνέχισε και αυτός την πορεία της υπόθεσης όπως την βρήκε, αφού η υπόθεση, ο φάκελος, βρισκόταν στα χέρια αυτών πού την χειρίζονταν και την κουκούλωναν τόοοοσα χρόνια μέχρι σήμερα!!!
*Επί της ουσίας σήμερα, καταδικάζουμε το προμελετημένο έγκλημα, την απάτη, και την συγκάλυψη, και απαιτούμε την τιμωρία των υπαιτίων και παντός υπευθύνου και όλων των εμπλεκομένων που μάς προκάλεσαν όλη αυτή την τραγωδία και κατέστρεψαν την ζωή μας!
Σάς περιμένουμε ΟΛΟΥΣ στις 6:30 απόψε στο Διοικητηριο Λεμεσού και...
Την Τετάρτη, 12.07.2023, (μέρα πού κατατάγηκε ο +Θανάσης στον Στρατό) στις 6:30 έξω από την Νομική Υπηρεσία στην Λευκωσία.
Καταδικάζουμε: Έγκλημα, Απάτη, Συγκάλυψη και προπαντός ΔΙΑΦΘΟΡΑ!!!

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X