ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέος πρόεδρος του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου ο Μιχάλης Βορκάς

Ο ανθυποψήφιός του, Χρίστος Κληρίδης τον συνεχάρη με ανάρτησή του

24news team

Νέος πρόεδρος του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου αναδείχθηκε ο Μιχάλης Βορκάς, κατά την εκλογική διαδικασία που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο πλαίσιο της τακτικής γενικής συνέλευσης του συλλόγου.

Σε ανάρτηση ο ανθυποψήφιος του, Χρίστος Κληρίδης ανέφερε: «Συγχαρητήρια στο Μιχάλη Βορκα νέο Πρόεδρο του ΠΔΣ. Συγχαρητήρια και στο νέο Συμβούλιο. Κάθε επιτυχία».

Στην Τακτική Γενική Συνέλευση του ΠΔΣ, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, για την εκλογή του Προέδρου και τεσσάρων μελών του Συμβουλίου του Συλλόγου, ο απερχόμενος Πρόεδρος του ΠΔΣ Χρίστος Κληρίδης ανέπτυξε κάποιες ενέργειες του Συλλόγου κατά την τριετία 2020 – 2023, όπως είναι, μεταξύ άλλων, η αναγνώριση των δικηγορικών γραφείων ως γραφείων ουσιωδών υπηρεσιών, η μεταρρύθμιση της δικαιοσύνης, η συνδρομή του ΠΔΣ για τα νέα δικαστήρια της Λευκωσίας, η τροποποίηση του περί δικηγόρων νόμου, η δημιουργία του νέου εμπορικού δικαστηρίου και ναυτοδικείου και η επίλυση του προβλήματος με τις αψίδες, η οποία έδωσε το δικαίωμα στους δικηγόρους, όπως είπε, «να εισέρχονται στα δικαστήρια με την επίδειξη της δικηγορικής τους ταυτότητας».

«Παραδίδω σήμερα στο νέο Συμβούλιο του ΠΔΣ που θα εκλεγεί έναν εύρωστο Σύλλογο ο οποίος έχει αναβαθμιστεί και χαίρει μεγαλύτερης εκτίμησης στα μάτια της κοινωνίας», κατέληξε.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X