ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αμετανόητος ο Μίχος - «Ό,τι κάναμε ήταν με τη συναίνεση της 12χρονης»

Ψύχραιμος παραμένει στις φυλακές Γρεβενών ο Ηλίας Μίχος

Ένας μήνας έχει περάσει από την προφυλάκιση του Ηλία Μίχου, ο οποίος βρίσκεται στις φυλακές Γρεβενών για τον βιασμό και τη μαστροπεία της 12χρονης από τον Κολωνό.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, ο βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, παραμένει ψύχραιμος και αμετανόητος, καθώς συνεχίζει να επιρρίπτει ευθύνες στην ανήλικη και να υποστηρίζει πως υπήρξε "συναίνεση" του παιδιού, ενώ παράλληλα αμφισβητεί τις πληροφορίες και τα στοιχεία για τα "ραντεβού" σε αυτοκίνητα, τους οίκους ανοχής και τα διαμερίσματα airbnb όπου εξέδιδε τη 12χρονη.

"Δεν ξέρω τίποτα, δεν έχω καμία σχέση ούτε με διαμερίσματα airbnb, ούτε με ξενοδοχεία, ούτε σε οίκους ανοχής. Δεν πήγαινα τη μικρή σε ραντεβού με πελάτες σε αμάξια. Ό,τι έκανα μαζί της, το έκανα με τη συναίνεσή της στο μαγαζί μου και στο υπόγειο" φέρεται να υποστηρίζει ο 53χρονος, κατά τις ίδιες πηγές.

Ο ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ στον Κολωνό αρνείται ακόμη και τις διαδικτυακές συνομιλίες με παιδεραστές και παιδοβιαστές στο blindchat πάρα το γεγονός ότι το πόρισμα από τα εγκληματολογικά έδειχνε ότι αυτός ήταν ο διαχειριστής των εφαρμογών με τα προφίλ της ανήλικης.

Επιχειρεί ακόμα και τώρα να ρίξει ευθύνες στη 12χρονη, υποστηρίζοντας ότι το παιδί έπαιρνε το κινητό του και μιλούσε μόνο του με άνδρες στο blindchat και ισχυριζόμενος πως η μητέρα της ανήλικης γνώριζε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 37χρονη μητέρα βρίσκεται και αυτή προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού, με την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας, ενώ οι δικηγόροι της έχουν υποβάλλει αίτημα αποφυλάκισης.

ΠΗΓΗ: thetoc.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X