ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση της σπείρας του τράπερ Don Leon

Πώς άδειαζαν ATM μέσα σε λίγα λεπτά

Νέο βιντεοληπτικό υλικό δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για τον τρόπο που δρούσε η «σπείρα των ΑΤΜ», στην οποία συμμετείχε και ο τράπερ Don Leon.

Σύμφωνα με τις εικόνες του βίντεο, τρεις δράστες, που φορούσαν λευκές φόρμες, διακρίνονται να βγαίνουν από το όχημά τους και να κατευθύνονται στον χώρο που βρισκόταν το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης.

Στη συνέχεια, ο ένας εξ αυτών επιστρέφει στο όχημα, βάζει μπροστά και πέφτει πάνω στα ρολά της εισόδου, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο στους άλλους δύο να κατευθυνθούν με άνεση προς το ATM και να συνεχίσουν το «έργο» τους.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο

Πώς δρούσε η συμμορία του τράπερ Don Leon που ανατίναζε ΑΤΜ

Φορούσαν λευκές φόρμες εργασίας με κουκούλες, προσέγγισαν ΑΤΜ παλαιού τύπου που ήταν εγκατεστημένα σε απομακρυσμένες και απόμερες περιοχές, τα ανατίναζαν τα άδειαζαν και στη συνέχεια «πούλαγαν μούρη» στα social media με βίντεο.

Ο λόγος για τα μέλη της συμμορίας στην οποία συμμετείχε και ο τράπερ Don Leon, τα οποία έχοντας «ειδίκευση» στην ανατίναξη ΑΤΜ κατάφεραν να αποκομίσουν περισσότερα από 700.000 ευρώ.

Χρήματα που στη συνέχεια «ξέπλεναν» σε βίντεο κλιπ τραπ μουσικής καθώς και στον τζόγο, με ένα από τα μέλη της ομάδας να είναι τακτικός πελάτης του καζίνο Πάρνηθας.

Η οργάνωση αποδομήθηκε έπειτα από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στελέχη της οποίας προχώρησαν στη σύλληψη τόσο του τράπερ όσο και ακόμη δύο συνεργών του.

 

@don_leon95 Mauro xrima kovo tigka #fy #fyp #foryou #donleon ♬ πρωτότυπος ήχος - Don Leon

Πηγή: protothema / Βίντεο: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X