ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έβαλε κρυφή κάμερα στο Airbnb που νοικίαζε - Πώς τον ξεσκέπασαν (vid)

Κατέγραφε προσωπικές στιγμές των πελατών

Κρυφή κάμερα σε διαμέρισμα βραχυχρόνιας μίσθωσης στη Θεσσαλονίκη κατηγορείται ότι είχε εγκαταστήσει ο ιδιοκτήτης του, καταγράφοντας παράνομα τις προσωπικές στιγμές πελατών.

Η δράση του έγινε γνωστή όταν μία παρέα από την Πελοπόννησο νοίκιασε το εν λόγω δωμάτιο για τέσσερις μέρες. Ένας από τους ενοικιαστές διαπίστωσε ότι στο ρολόι του τοίχου υπήρχε θύρα usb. Όταν το άνοιξε, βρήκε μία κρυφή κάμερα και αμέσως ειδοποίησε τις Αρχές οι οποίες και κατέσχεσαν το ρολόι, με τη δικογραφία να μεταβιβάζεται στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Σύμφωνα με το Mega, o 62χρονος ιδιοκτήτης δηλώνει πως δεν γνωρίζει απολύτως τίποτα, ότι ενημερώθηκε για την ύπαρξη κάμερας από τον τηλεοπτικό σταθμό καθώς και ότι η Αστυνομία δεν τον έχει καλέσει για εξηγήσεις.

"Ήμαρτον Κύριε, δεν μπορώ να καταλάβω. Δεν ξέρω κάτι, δεν ξέρω καν το γεγονός. Εσείς μου το λέτε. Δεν με έχουν καλέσει από την αστυνομία. Δεν έχω τι να σας πω" ,δήλωσε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, υποστήριξε ότι ο εν λόγω πελάτης δεν του είπε κάτι για το περιστατικό, ενώ τον κατηγόρησε κιόλας ότι του έκλεψε το ρολόι.

ΠΗΓΗ: thetoc.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X