ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εφιάλτης για οδηγό: Εγκλωβίστηκε στο Tesla της που... έκανε αναβάθμιση λογισμικού

Εν μέσω καύσωνα

Τον εφιάλτη που έζησε μέσα στο αυτοκίνητό της, καθώς αυτό έκανε...ενημέρωση λογισμικού, μοιράστηκε με τους ακολούθους της μια οδηγός Tesla.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Brianna Janel θέλησε να ενημερώσει το λογισμικό του Tesla αυτοκινήτου της ενώ βρισκόταν σταθμευμένη σε ένα παρκινγκ. Αποτέλεσμα αυτού ήταν η γυναίκα να μείνει παγιδευμένη για τα επόμενα 40 λεπτά μέσα στο αυτοκίνητό της, με την θερμοκρασία έξω να ξεπερνά τους 40 βαθμούς Κελσίου!

Βρέθηκε παγιδευμένη μέσα στο αυτοκίνητό της!

Η κοπέλα θέλησε να μοιραστεί την περιπέτειά της μέσως ενός βίντεο που έκανε στο TikTok. Αφηγήθηκε την ασυνήθιστη εμπειρία της και αναφέρθηκε στα συναισθήματα που την κατέκλυσαν κατά τον «εγκλεισμό» της. Είπε ότι ένιωσε απογοήτευση και μεγάλη ανησυχία όσο περίμενε να ολοκληρωθεί η ενημέρωση που η ίδια επέλεξε να κάνει.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ενημέρωσης, οι πόρτες του αυτοκινήτου ήταν κλειδωμένες και η Brianna βρέθηκε να μην μπορεί να βγει από το όχημά της. Ωστόσο αυτό ήταν κάτι που η ίδια επέλεξε καθώς τα αυτοκίνητα Tesla διαθέτουν λειτουργία χειροκίνητης απελευθέρωσης της πόρτας. Η Brianna δίστασε να επιχειρήσει τη συγκεκριμένη δυνατότητα, φοβούμενη ενδεχόμενη ζημιά στο πολυτελές όχημά της.

Όταν επιτέλους η ενημέρωση ολοκληρώθηκε η κοπέλα μπόρεσε να ενεργοποιήσει τον κλιματισμό και να αναπνεύσει κανονικά, ξεφεύγοντας από την αποπνικτική κλειστοφοβική, μη-αεριζόμενη ατμόσφαιρα του αυτοκινήτου της.

Ανέβασε βίντεο ανακουφισμένη που τα κατάφερε!

Μέσω του βίντεό της εξέφρασε την ανακούφισή της που μπόρεσε να βγει από το αυτοκίνητό της και να απολαύσει τον δροσερό αέρα του κλιματιστικού.

Η Brianna φαίνεται πώς μετά την τρομακτική εμπερία που έζησε θέλησε να συμβουλεύσει τους οδηγούς Tesla να αποφεύγουν την ενημέρωση των αυτοκινήτων τους ενώ βρίσκονται μέσα στο όχημα, προτείνοντάς τους παράλληλα να επιλέγουν τις πρώτες πρωινές ώρες για τo update τους.

Ακολουθεί το βίντεο της Brianna Janel:

@brianna__janel Replying to @mm I’M FREE. Thank you for your concerns. Some of you were telling me there was a way I could’ve gotten out but I was afraid to mess up my car. Thats why i said i was stuck lol #tesla #teslatok ♬ original sound - brianna | 2025 BRIDE
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X