ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φρίκη - Βίντεο ντοκουμέντο από το μακελειό στη Ρωσία (Σκληρές Εικόνες)

Τρία παιδιά μεταξύ των θυμάτων

Ακόμη ένα βίντεο ντοκουμέντο είδε το φως της δημοσιότητας από την επίθεση που σημειώθηκε σε αίθουσα συναυλιών κοντά στη Μόσχα, κατά τη διάρκεια της οποίας σκοτώθηκαν περισσότερα από 110 άτομα και τραυματίστηκαν περισσότερα από 115, μεταξύ των οποίων βρίσκονται τουλάχιστον τρία παιδιά.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, που έχει υποστεί επεξεργασία λόγω των σκληρών εικόνων διακρίνονται δεκάδες πτώματα να βρίσκονται στο έδαφος στην είσοδο του εμπορικού κέντρου όπου γινόταν η συναυλία. 

Το χρονικό της ένοπλης επίθεσης

Δύο με πέντε άτομα εισέβαλαν το βράδυ της Παρασκευής (ώρα Ελλάδας) στον συναυλιακό χώρο Crocus City Hall και άνοιξαν πυρ, σκοτώνοντας τουλάχιστον 40 ανθρώπους, ανάμεσά τους και παιδιά.

Ο επίτροπος για τα δικαιώματα των παιδιών της Μόσχας επιβεβαίωσε ότι μεταξύ των νεκρών στη σημερινή επίθεση υπάρχουν παιδιά. Ένας ανώνυμος αυτόπτης μάρτυρας είπε νωρίτερα ότι πολλά παιδιά και έφηβοι έπαιζαν σε διαγωνισμό χορού στην αίθουσα χορού όταν άρχισε η επίθεση.

Η οροφή του κτηρίου τυλίχτηκε στις φλόγες και εκφράζονται φόβοι για κατάρρευσή της την ώρα που, σύμφωνα με πληροφορίες, άνθρωποι παραμένουν παγιδευμένοι εντός Crocus City Hall.

Βίντεο που δημοσιεύτηκαν στα social media δείχνουν σκηνές χάους, με έναν μεγάλο αριθμό θεατών να προσπαθούν να φύγουν από την αίθουσα, μετά τους πυροβολισμούς.

Άλλα βίντεο δείχνουν πολλούς ανθρώπους να κείτονται ακίνητοι σε λίμνες αίματος έξω από τον συναυλιακό χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άνθρωποι παραμένουν μέχρι αργά το βράδυ της Παρασκευής (ώρα Ελλάδας) μέσα στο φλεγόμενο κτήριο, με μια στέγη υπό κατάρρευση. Μια δεύτερη έκρηξη ακούστηκε στο Crocus City Hall λίγη ώρα μετά τους πυροβολισμούς.

Οι ρωσικές αρχές ανακοίνωσαν ότι ενίσχυσαν τα μέτρα ασφαλείας στα αεροδρόμια και τους σιδηροδρομικούς σταθμούς της Μόσχας, σύμφωνα με τα ρωσικά πρακτορεία.

Όλες οι μεγάλες αθλητικές, πολιτιστικές και άλλες δημόσιες εκδηλώσεις θα ακυρωθούν στη Μόσχα αυτό το Σαββατοκύριακο μετά το περιστατικό με τους πυροβολισμούς, δήλωσε ο δήμαρχος της Μόσχας Σεργκέι Σομπιάνιν, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Πηγή: newsbeast 

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση