ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η εξωφρενική ζωή μιας άνεργης που ξοδεύει 50.000 δολάρια σε μία μέρα

Επαγγελματίας «κόρη πλουσίων γονέων»

24news team

Εκεί που άλλοι δουλεύουν ώρες ολόκληρες για να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα αγαθά, άλλοι έχουν τη δυνατότητα να ξοδεύουν εκατοντάδες χιλιάδες χωρίς καν να εργάζονται. Αυτό συμβαίνει και στην περίπτωση της νεαρής Roma Abdesselam, η οποία ξοδεύει τα χρήματα της μαμάς και του μπαμπά δίχως έλεος!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της nypost.com, η 26χρονη δηλώνει ευθαρσώς όταν την ρωτούν για το επάγγελμά της, ως «stay-at-home-daughter» (κάτι σαν «κόρη πλουσίων γονέων» σε ελεύθερη μετάφραση).

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Stay At Home Daughter (@therealsahd)

Η νεαρή, ξοδεύει τεράστια ποσά για τα λούσα της, κάνοντας τους χρήστες των social media να... παραληρούν! Η ίδια, δημοσιεύει βίντεο στο TikTok που έχουν πάνω από 15 εκατομμύρια προβολές, όπου δείχνει τις αγορές τις σε ρούχα Gucci, Dior, Chanel και Prada. Και μπορεί οι haters να την κράζουν, ωστόσο η ίδια λέει ότι οι αναρτήσεις της έχουν σκοπό να δείξουν την «αυτοσαρκαστική και σατιρική αίσθηση του χιούμορ της».

«Έχω κάνει επάγγελμα το να ξοδεύω τα χρήματα της μαμάς και του μπαμπά και το διασκεδάζω απίστευτα πολύ» λέει στη New York Post η 26χρονη Abdesselam. Η νεαρή αρνείται να αποκαλύψει τι δουλειά κάνουν η μητέρα της και ο πατέρας της και παραδέχεται ότι αρκετές φορές της έχουν κόψει το… χαρτζιλίκι λόγω της υπερβολικής σπατάλης της, αλλά λίγο αργότερα το μετανιώνουν.

@therealsahd

If my parents are watching this everything was sponsored through my influencing job

Sex and the City (Main Theme) - TV Sounds Unlimited

Η Abdesselam – η οποία, πριν από την πανδημία, σχεδίαζε να λανσάρει μια σειρά περιποίησης δέρματος, αλλά δεν έχει δουλέψει ούτε μέρα εδώ και δύο χρόνια – χρεώνει στις κάρτες των γονιών της ακριβά μαθήματα Pilates, περιποιήσεις προσώπου, πάρτι στο Cipriani ή το Zero Bond και εκδρομές στο Saint Tropez και τη Μύκονο.

«Κάθε μέρα ξυπνάω, τρώω πρωινό, πληρώνω πάνω από 570 ευρώ για μάθημα γυμναστικής και μετά πηγαίνω για ψώνια με τις φίλες μου στο Bergdorf’s. Και αυτή είναι η ζωή μου ως άνεργη» λέει περήφανα.

@therealsahd

Where hot girls frequent

Good Morning - Kanye West

Σε ένα από τα βίντεό της με τίτλο: «πόσα χρήματα ξοδεύω σε μια μέρα» η Abdesselam έδωσε στους περισσότερους από 629.000 followers της μια γεύση της εξωφρενικής της σπατάλης. «Έδωσα 600 δολάρια για να φτιάξω τα φρύδια μου» καυχιέται και συνεχίζει «μετά πήγα σε ένα μπαρ για να τα πιω και μετά για ψώνια». 

«Υπάρχουν μέρες που ξοδεύω 50.000 δολάρια», δεν δίστασε να αποκαλύψει...

Η έξαλλη ζωή της, κάνει πολλούς από τους followers της να τη ρωτούν: «Μήπως ψάχνεις κάποια κολλητούλα; Δεν θέλω κάτι άλλο παρά να δω όλο αυτό που κάνεις από κοντά» και «Ψάχνουν οι γονείς σου να υιοθετήσουν άλλη κόρη»;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X