ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Με βίασε όταν ήμουν 11 ετών στην καρότσα του αγροτικού»

Τι λέει η 21χρονη που κατήγγειλε μεγαλογαιοκτήμονα

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την υπόθεση μιας 21χρονης σήμερα γυναίκας η οποία καταγγέλλει ότι βιαζόταν από τα 11 της χρόνια από γαιοκτήμονα της Λάρισας, για τον οποίο δούλευε η μητέρα της.

«Στα 11 μου χρόνια μού είπε να πάμε να πάρουμε κάτι γεωργικά προϊόντα, άρχισε να με φιλά στο αυτοκίνητό του, μου έβγαλε το μπουστάκι και ημίγυμνη με έβαλε στην καρότσα και με βίασε» περιέγραψε η 21χρονη στην εκπομπή του Star στην οποία εμφανίστηκε με τη μητέρα της χθες βράδυ, λέγοντας επίσης ότι «είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη τους».

Μεταξύ άλλων, η 21χρονη είπε επίσης ότι πήγαινε σε ξενοδοχείο του Βόλου και της Λάρισας με τον 57χρονο τότε γαιοκτήμονα και τη βίαζε εκεί. Μάλιστα κατήγγειλε ότι ο ρεσεψιονίστ δεν ζητούσε καν ταυτότητα» προκειμένου να διαπιστώσει ότι ήταν ανήλικη.

H απάντηση του μεγαλογαιοκτήμονα

Στην ίδια εκπομπή, ο γαιοκτήμονας κλήθηκε να τοποθετηθεί για τις εις βάρος του καταγγελίες και απάντησε πως η οικογένεια «εκμεταλλεύεται το παιδί για να βγάλει 80.000 ευρώ» από την συγκεκριμένη υπόθεση. Δήλωσε επίσης στο Star: «Η αθωότητά μου είναι προφανής και θα αποδειχτεί περίτρανα στο ακροατήριο. Η μήνυσή μου για συκοφαντική δυσφήμιση κατατέθηκε αμέσως μόλις έλαβα γνώση των συκοφαντιών αυτών και αναμένει την αθώωσή μου».

Αναλυτικά όσα είπε: «Υπάρχουν πλεκτάνες και πλεκτάνες, αλλά η συγκεκριμένη, όπως παρουσιάζεται, ξεπερνά και τα όρια της κωμωδίας. Η εκμετάλλευση ενός παιδιού από την οικογένειά του με σκοπό ένα κέρδος €80.000 είναι αχαρακτήριστη. Πολλοί ξέρουν τον λόγο της απόλυσης της μητέρας, όλη η περιοχή γνωρίζει τι γίνεται στο σπίτι εκείνο με τη μητέρα, τον πατριό και τα αδέλφια. Γνωρίζει για την κόρη των 16 χρονών που κατήγγειλε την οικογένειά της στην αστυνομία στην οποία την πήγε άλλος άνθρωπος και όχι εγώ, όπως ψευδώς διαδίδεται.

Μεγαλογαιοκτήμονας με 10 στρέμματα χωράφια και αυτά πλημμυρισμένα, «πανάκριβο» κινητό των €100 που δεν δόθηκε καν, μηνύματα που στέλνονταν και δεν απαντιόνταν, δήθεν δωμάτια ξενοδοχείου που δεν κλείστηκαν ποτέ και άλλες δήθεν αποδείξεις που έπεσαν κατά την ανάκριση. Όλες αυτές τις αποδείξεις τις εκτίμησε η εισαγγελέας και έκανε απαλλακτική πρόταση προς το συμβούλιο πλημμελειοδικών.

Λόγω του ότι δεν υπάρχουν ούτε ενδείξεις ότι τέλεσα τα εγκλήματα που συκοφαντικά μου αποδίδονται, πρότεινε προς το συμβούλιο να θέσει την υπόθεση στο αρχείο. Αν μου επιτρεπόταν να πω περισσότερα, τα πράγματα θα ξεκαθάριζαν απολύτως και εδώ. Η αθωότητά μου είναι προφανής και θα αποδειχτεί περίτρανα στο ακροατήριο. Η μήνυσή μου για συκοφαντική δυσφήμιση κατατέθηκε αμέσως μόλις έλαβα γνώση των συκοφαντιών αυτών και αναμένει την αθώωσή μου. Κάθε άλλη προσπάθεια θίγει την προσωπικότητά μου και τον έντιμο βίο που διάγω σε όλη μου τη ζωή».

Αμέσως μετά την προβολή των δηλώσεων του γαιοκτήμονα από την Λάρισα, η 21χρονη κλήθηκε στην εκπομπή να τοποθετηθεί σχετικά με τα λεγόμενά του απαντώντας ότι «Δεν ζήτησα χρήματα για να μην μιλήσω».

Το χρονικό της υπόθεσης στην Λάρισα

Η μητέρα της κοπέλας ξεκίνησε να δουλεύει από το 2012 ως εργάτρια γης στα χωράφια του μεγαλογαιοκτήμονα σε περιοχή της Θεσσαλίας και έμεινε στη δούλεψή του ως το 2019. Οι δυο τους απέκτησαν αρκετά φιλική σχέση, ενώ εκείνος επισκεπτόταν το σπίτι τους συχνά.

Από το 2014 η σχέση της νεαρής με τον κατηγορούμενο, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η ίδια, ξεπέρασε το φιλικό επίπεδο. Κατά τη χρονιά αυτή είναι που, όπως λέει, με πρόσχημα να πάνε σε περιοχή όπου θα ξεφόρτωναν αγροτικά υλικά, σταμάτησε στον αγροτικό δρόμο, την πλησίασε και προσπάθησε να τη φιλήσει. Παρά την αντίστασή της, εκείνος φέρεται να συνέχισε να την αγγίζει, την έγδυσε, μέχρι που προχώρησε και σε συνουσία μαζί της.

Στην κατάθεσή του, η 21χρονη πλέον ισχυρίζεται ότι όλα αυτά δε συνέβησαν μόνο μία φορά.

Σύμφωνα με το βούλευμα του συμβουλίου Πλημμελειοδικών, ο μεγαλογαιοκτήμονας παραπέμπεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο με την κατηγορία του βιασμού, τετελεσμένου και σε απόπειρα, και στη διενέργεια γενετήσιων πράξεων με ανήλικη που δε συμπλήρωσε τα 12 έτη και με ανήλικη που συμπλήρωσε τα 12 και όχι τα 14 έτη κατ' εξακολούθηση.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση