ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το αίμα του Μιχάλη βρέθηκε σε 19 σημεία γύρω από το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια

Από τις έρευνες των εγκληματολογικών εργαστήριων επιβεβαιώθηκε ότι οι 19 σταγόνες αίματος ανήκουν στον Μιχάλη

Σε 19 σημεία βρέθηκε το αίμα του Μιχάλη Κατσούρη γύρω από το γήπεδο της ΑΕΚ, μετά την επίθεση των Κροατών χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια. Έτσι προσδιορίζεται πλέον με ακρίβεια η διαδρομή που έκανε ο 29χρονος φίλαθλος.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Live News» του Mega, από τις έρευνες των εγκληματολογικών εργαστήριων επιβεβαιώθηκε ότι οι 19 σταγόνες αίματος ανήκουν στον Μιχάλη.

Στο σημείο Α ξεκινά η διαδρομή αίματος, από το παγκάκι στον πεζόδρομο στην Πατριάρχου Κωνσταντίνου, έξω από ένα κατάστημα οπτικών. Το τελευταίο σημείο βρίσκεται στο περίπτερο, όπου ο Μιχάλης άφησε την τελευταία του πνοή.

Ως προς την πορεία των ερευνών, αυτές βρίσκονται ακόμα στην αρχή και υπάρχει μία ελπίδα μήπως μιλήσει κάποιος από τους συλληφθέντες με καταγωγή από την Κροατία, σχετικά με την ομάδα των τεσσάρων που επιτίθεται στον 29χρονο και ένας από αυτούς τον πλήττει με το μαχαίρι.

Οπαδός περιγράφει τη στιγμή της επίθεσης στο Μιχάλη

Την ίδια ώρα, οπαδός της ΑΕΚ που εμφανίζεται σε κάμερα ασφαλείας πλάι στον δολοφονημένο Μιχάλη Κατσούρη φορώντας κόκκινη μπλούζα, έκανε λόγο στην ανακρίτρια για τέσσερα άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους που τους χτυπούσαν με ρόπαλα και καδρόνια στα αιματηρά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή «Δίκη» στο Open, ο μάρτυρας κατέθεσε ότι ένας από τα τέσσερα άτομα που έφερε διακριτικό σήμα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ μαχαίρωσε στο χέρι τον 29χρονο.

Μάλιστα αναφέρεται ότι ο μάρτυρας δεν μπόρεσε να διακρίνει τον δράστη γιατί φορούσε κουκούλα ενώ εκείνη τη στιγμή χτύπησαν και τον ίδιο με ρόπαλο στο κεφάλι σπάζοντάς του χέρι και πόδι.

Ταυτόχρονα λέει ότι έπεσε φωτοβολίδα δίπλα τους με αποτέλεσμα οι Κροάτες να σαστίσουν προσωρινά και ο ίδιος με τον Μιχάλη να καταφέρουν να απεγκλωβιστούν και να συνεχίσουν να τρέχουν.

ΠΗΓΗ: reader.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X