ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Foody φέρνει στην πόρτα σου την πιο γλυκιά απόλαυση

Το Overoll, που έχει ανοίξει εδώ και λίγους μήνες στο κέντρο της Λευκωσίας, τώρα θα μπορείς να το απολαμβάνεις από την άνεση του χώρου σου

Προωθητική Ενέργεια

Ποια είναι η νέα άφιξη στη Λευκωσία για την οποία μιλάνε όλοι; Εσύ έχεις επισκεφθεί το νέο κατάστημα στην καρδιά της πρωτεύουσας με τα γνωστά λαχταριστά κρουασάν; Αν όχι, μην ανησυχείς. Το Foody στα φέρνει πλέον στην πόρτα σου.

Foody και Overoll ενώνουν τις δυνάμεις τους με μια «γλυκιά» συνεργασία. Αν είσαι κάτοικος της πρωτεύουσας, τότε μπορείς να έχεις στην πόρτα σου οποιαδήποτε στιγμή, όποιο λαχταριστό κρουασάν ή ρόφημα από το Overoll, τη νέα άφιξη της πρωτεύουσας, που έχει γίνει ήδη το νέο talk-of-the-town της πόλης.

Με λίγα μόνο βήματα, μέσω της εφαρμογής του Foody, μπορείς να κάνεις την online παραγγελία σου, χωρίς κόπο και καθυστερήσεις, ενώ ταυτόχρονα μπορείς να περιηγηθείς στο πλούσιο μενού του Overoll, διαλέγοντας ανάμεσα σε αφράτα κρουασάν, αρωματικούς καφέδες και άλλα ροφήματα, όπως λευκή, μαύρη σοκολάτα, αλλά και γάλακτος.

Η ιδέα με τα περιβόητα –πλέον- κρουασάν δημιουργήθηκε πριν από τρία χρόνια, όταν τρεις ζαχαροπλάστες, ο Άλκης Ζέρβας, ο Ιωάννης Κικίρας και ο Σπύρος Παππάς, είχαν την επιθυμία να φέρουν και στην Αθήνα τη νοστιμιά του αγαπημένου αυθεντικού γαλλικού κρουασάν. Τρία χρόνια μετά, με πέντε καταστήματα στην Αθήνα και ένα στη Λευκωσία, το Οverοll έχει κερδίσει την καρδιά του κόσμου, τόσο με τα μοναδικά, λαχταριστά κρουασάν του, όσο και με τους ποιοτικούς καφέδες και τα γευστικά ροφήματά του. Η μοναδικότητα του Οverοll έγκειται τόσο στις μοναδικές γεύσεις κρουασάν που προσφέρει, όσο και στο πάθος των δημιουργών του για να προσφέρουν πάντα αυθεντικά και ποιοτικά προϊόντα.

Σχετικά με τη συνεργασία του Foody και του Οverοll, εκπρόσωπος του Foody δήλωσε, «Η συνεργασία online delivery μεταξύ του Foody και του Overoll είναι μια απόδειξη της δέσμευσής μας να προσφέρουμε στους πελάτες μας όλο και περισσότερες γαστρονομικές επιλογές από τα αγαπημένα τους εστιατόρια και καφετέριες, για να έχουν άμεσα και γρήγορα στην πόρτα τους ότι τραβά η όρεξή τους».

Πλέον θα μπορείς να απολαμβάνεις τις λαχταριστές γεύσεις του Οverοll όπου κι αν βρίσκεσαι στη Λευκωσία, μέσω της παραγγελίας σου στο Foody.

Για τις παραγγελίες σας και τα νέα του Foody ακολουθήστε το:
Website: https://www.foody.com.cy/
Facebook: https://www.facebook.com/foody.com.cy
Instagram: https://www.instagram.com/foodycy/ 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Media  |  Foody  |  Overoll

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA