ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Και ο Πετρίδης δίπλα στον Τορναρίτη

Ο Πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ στηρίζει Νίκο Τορναρίτη

24news team

Ο Πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, είναι στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου Λευκωσίας, Νίκου Τορναρίτη και θέλησε να το δείξει με τον πλέον επίσημο τρόπο αφού παρευρέθηκε το Σάββατο το πρωί, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Εκλογικό Κέντρο του κου Τορναρίτη, στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου & Ζήνωνος Σώζου στη Λευκωσία.

Επίσης, πέραν του Πρόδρομου Πετρίδη και αρκετοί άλλοι παράγοντες του ΑΠΟΕΛ και γενικότερα άνθρωποι του αθλητισμού βρέθηκαν στην προαναφερθείσα εκδήλωση.

Ο Νίκος Τορναρίτης παρουσίασε τις 12 προτεραιότητες του δικού του «Σχεδίου για την Λευκωσία». Μεταξύ των παρευρισκόμενων ήταν η πρόεδρος η ΠτΒ και πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου, ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος, ο τέως ΥΠΕΞ Ιωάννης Κασουλίδης και ο πρόεδρος της ΔΗΠΑ Μάριος Κάρογιαν, που στηρίζουν την υποψηφιότητα του Νίκου Τορναρίτη. Δίπλα στον υποψήφιο Δήμαρχο βρέθηκε και ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Φυσικά από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και η οικογένεια του Νίκου Τορναρίτη καθώς και μέλη της παράταξής του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση