ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τσελεστίνα για Προεδρικές: «Έπαθα σοκ, με έπιασε κατάθλιψη»

Όσα είπε η υποψήφια Δήμαρχος Στροβόλου

24news team

H υποψήφια για τη Δημαρχία, Στροβόλου Τσελεστίνα Ντε Πέτρο, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ, «Πρωτοσέλιδο» και μίλησε στον Ανδρέα Δημητρόπουλο τόσο για τη νέα ‘’μάχη’’ που δίνει όσο και για το πώς αντιμετώπισε το αποτέλεσμα των Προεδρικών εκλογών.

Όσον αφορά το κόμμα που δημιούργησε με την ονομασία, «Ακροαριστερή αντίσταση - κομμουνισμός», είπε, «θέλουμε να τρομάξουμε, είμαστε δυνατοί». Απαντώντας σε ερώτηση για το πώς ήταν η εμπειρία της στις Προεδρικές, η κα Ντε Πέτρο ανέφερε, «ήταν σοκαριστικές στο τέλος… έπαθα σοκ και με έπιασε κατάθλιψη. Έκλεισα τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, δεν άκουγα τίποτα…», εκφράζοντας τον προβληματισμό και την δυσαρέσκειά της για τους 575 ψήφους που πήρε από όλη την Κύπρο, αμφισβητώντας ουσιαστικά το αποτέλεσμα.

Εν συνεχεία, η Τσελεστίνα Ντε Πέτρο, ξεκαθάρισε ότι δεν προτίθεται να κατέβει ως υποψήφια Βουλευτής διότι στόχος της είναι οι επόμενες Προεδρικές εκλογές.

Ακολούθως, η κα. Ντε Πέτρο αναφέρθηκε στα όσα θέλει να κάνει εάν εκλεγεί Δήμαρχος ενώ εξέφρασε και την απογοήτευσή της από τον Δημοκρατικό Συναγερμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση