ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έπιασαν και τρίτο πρόσωπο για την τρομακτική ληστεία στη Λάρνακα

Τέσσερις άγνωστοι, οι οποίοι έφεραν κουκούλα, διέρρηξαν και εισήλθαν στην οικία 59χρονης απειλώντας την με ψαλίδι κλαδέματος

ΚΥΠΕ

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης για οκτώ ημέρες εναντίον του 23χρονου που συνελήφθη το Σάββατο για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας, ληστείας και κλεπταποδοχής, που διαπράχθηκε τον Φεβρουάριο, στη Λάρνακα. Για την ίδια υπόθεση είχαν προηγουμένως συλληφθεί άλλα δυο άτομα, ηλικίας 40 και 18 ετών.

Σε ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι η διάρρηξη και ληστεία διαπράχθηκαν γύρω στις δύο τα ξημερώματα της 19ης Φεβρουαρίου, στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία τέσσερις άγνωστοι, οι οποίοι έφεραν κουκούλα, διέρρηξαν και εισήλθαν στην οικία γυναίκας ηλικίας 59 ετών και υπό την απειλή ψαλιδιού κλαδέματος, έθεσαν υπό περιορισμό, σε δωμάτιο της οικίας, τόσο την ίδια όσο και τις δύο οικιακές βοηθούς της.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι δράστες «αφού έκλεψαν διάφορα χρυσαφικά, ρολόγια και χρηματικό ποσό, τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση».

Από έρευνες και εξετάσεις της Αστυνομίας, «προέκυψε μαρτυρία εναντίον δύο προσώπων ηλικίας 40 και 18 ετών, εναντίον των οποίων εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης και συνελήφθησαν στις 16 Μαρτίου για διευκόλυνση των ανακρίσεων" και τελούν υπό κράτηση.

Από περαιτέρω εξετάσεις εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 23χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, που εκκρεμούσε εναντίον του.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση