ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σπαραγμός για την Ανδρονίκη - «Ρε πελλό μου, μα πού εχάθηκες;»

Ανείπωτη θλίψη προκαλεί η είδηση του θανάτου της

24news team

Τραγικό τέλος στην άσφαλτο είχε η 23χρονη Ανδρονίκη Παρασκευά, από το Παραλίμνι.

Η άτυχη Ανδρονίκη ενώ οδηγούσε σήμερα (3/4) το όχημά της στο δρόμο Σωτήρας – Λιοπετρίου με κατεύθυνση τη Σωτήρα, έχοντας στα πίσω καθίσματα, σε στερεό κάθισμα το κοριτσάκι της, ηλικίας τριών ετών, παρεξέκλινε της πορείας με αποτέλεσμα να εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να συγκρουστεί μετωπικά με λεωφορείο που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση προς το Λιοπέτρι.

Εικόνα από τη σφοδρή σύγκρουση

Η νεαρή, εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του αυτοκινήτου της και σύμφωνα με τον κ. Θεοδούλου, εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, «χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να απεγκλωβιστεί. Η άτυχη 23χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι όπου οι επί καθήκοντι ιατροί επιβεβαίωσαν το θάνατο της».

Η 23χρονη έφερε ζώνη ασφαλείας ενώ και το κοριτσάκι ήταν επίσης προσδεδεμένο στο παιδικό κάθισμα γι’αυτό και η κατάσταση του είναι εκτός κινδύνου. 

Ανείπωτη θλίψη προκαλεί η είδηση του θανάτου της, με φίλους της να την αποχαιρετούν με λόγια αγάπης. Μάλιστα, στενός της φίλος δημοσιεύει το τελευταίο μήνυμα που του είχε στείλει η άτυχη νεαρή.

"Ρε πελλό μου μα πού εχάθηκες γαμώτο" ήταν το τελευταίο μήνυμα που σένα πριν κάτι μερες ρε πελλόπλασμα μου. Θυμάμαι τες στιγμές που είχαμε τζαι τα αστεία μας στα σκόλια τζαι καταλαβαίνω πόσο μιτσιά, γλήορη τζαι άδικη εν τούτη η πουτάνα η ζωή. Εν κάτι απίστευτο το ότι εν έχω πκιον μήνυμα που σένα ή έστω τζαι μια μμαθκια να σε δω κάπου. Τζιπάνο που πάεις να μας γλέπεις τζαι εννα τα ξαναπούμε λεβεντιά μου.''

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση