ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το τελευταίο αντίο στον Κώστα Σταθελάκο - «Εις το επανιδείν coach»

Ο άτυχος 36χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στη Νότια Αφρική, την 1η Φεβρουαρίου

ΚΥΠΕ

Εκατοντάδες συγγενείς, φίλοι, αθλητές, συναθλητές, συνάδελφοι από την Κύπρο και την Ελλάδα, μαζεύτηκαν το μεσημέρι της Τρίτης, 27 Φεβρουαρίου 2024 στο παρεκκλήσι των Αγίου Νεοφύτου και Αγίου Νεκταρίου στη Χοιροκοιτία για να πουν το τελευταίο αντίο στον Κώστα Σταθελάκο, ο οποίος μόλις στα 36 του χρόνια έχασε τη ζωή του τροχαίο δυστύχημα στη Νότια Αφρική, την 1η Φεβρουαρίου.

Εκεί, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΟΕΑΣ, οι χαροκαμένοι γονείς του, ο αδελφός του, οι συγγενείς του από το Αχλάδι της Λαμίας, οι συγγενείς του εδώ στην Κύπρο και οι εκατοντάδες φίλοι του, αποχαιρέτησαν τον Κώστα.

Παρούσα και η αθλητική ηγεσία της Κύπρου, ο νυν πρόεδρος του ΚΟΑ Γιάννης Ιωάννου, ο τέως Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο πρόεδρος της ΚΟΕ Γιώργος Χρυσοστόμου, καθώς και αρκετά μέλη του Δ.Σ. του ΚΟΑ, αλλά και παράγοντες διάφορων αθλημάτων, οι οποίοι γνώριζαν την ποιότητα χαρακτήρα του Κώστα Σταθελάκου και θέλησαν να πουν το δικό τους αντίο. Από πλευράς Πολιτείας παρόντες ήταν βουλευτές της Λάρνακας.

Η ΚΟΕΑΣ, η Ομοσπονδία στην οποία πρόσφερε πάρα πολλά από το 2012, έδωσε μαζικό παρών, καθώς, εκτός των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, παρόντες ήταν δεκάδες προπονητές και αθλητές όλων των αγωνισμάτων, καθώς ο Κώστας αγαπήθηκε πάρα πολύ από όλους, επειδή ήταν αυθεντικός.

Απαρηγόρητοι και οι φίλοι του στην Ελλάδα, προπονητές και αθλητές του στίβου, οι οποίοι έκαναν το ταξίδι, για να αποχαιρετήσουν από κοντά τον αγαπημένο τους Κώστα.

Για τους αθλητές του, για τους οποίους «ήταν προπονητής, πατέρας, φίλος και αδελφός», όπως ανέφερε στον επικήδειο λόγο του ο πρόεδρος της ΚΟΕΑΣ Περικλής Μάρκαρης, δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς αυτήν τη στιγμή. Οι ίδιοι μετέφεραν το φέρετρο από το Παρεκκλήσι στο Κοιμητήριο και στάθηκαν γενναίοι απέναντι στην πιο δύσκολη στιγμή για κάθε άνθρωπο.

Τα λόγια τέτοιες στιγμές είναι λίγα μπροστά σε αυτά που αισθάνονται όλοι όσοι έζησαν τον Κώστα Σταθελάκο. «Εις το επανιδείν coach» τού έγραψαν οι αθλητές του, «Αντίο αγαπημένε μας Κώστα», του λέει και η στιβική οικογένειά του στην ΚΟΕΑΣ.

Η ΚΟΕΑΣ υπενθυμίζει ότι παράκληση όλων είναι όπως ενισχυθεί οικονομικά η οικογένειά του Κώστα Σταθελάκου και όσοι επιθυμούν μπορούν να το κάνουν με εισφορές στο IBAN Ελληνικής Τράπεζας: CY73005001080001081073730001 ή με Quick Pay στο τηλέφωνο 99753358.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση