ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Γιατί μου λες ψέματα, γιατί δε με θέλεις... σου είχα πει τα πάντα»

Η επιστολή του δολοφόνου στην Κυριακή

«Γιατί μου λες ψέματα; Γιατί δε με θέλεις; Σε παρακαλώ σκέψου τα λίγο» έγραφε μεταξύ άλλων ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής σε οκτασέλιδη επιστολή που της είχε στείλει.

Ειδικότερα, στην επιστολή, που έφερε στο φως της δημοσιότητας το Star, της έγραφε ότι έχει διπολική διαταραχή με τάσεις σχιζοφρένειας και προσπαθούσε να την πείσει να είναι μαζί του.

«Γιατί μου λες ψέματα ότι βγαίνεις με την Π….; γιατί δεν με θέλεις; σε παρακαλώ σκέψου τα λίγο. Σου είχα πει τα πάντα, αρκεί να είμαστε καλά μεταξύ μας. Όμως πάντα κάτι γινόταν και επειδή έκανα και εγώ τη… και τα κράταγα μετά έσκαγα και τα έκανα και εγώ με τη σειρά μου σκ…» ανέφερε μεταξύ άλλων ο 39χρονος.

«Περάσαμε πολλά και έκανα πολλά λάθη και εγώ όμως από την αρχή δεν σου είπα ψέματα σε κάτι, σου είπα εδώ είμαι, αυτός είμαι, θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ μέχρι να γίνω τέλειος, όμως δεν είμαι και ένα-ένα θα τα διορθώσω για να είμαστε όπως πρέπει» γράφει ο 39χρονος.

Αυτή η επιστολή δεν έχει ημερομηνία, και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες την είχε η Κυριακή μαζί της όταν πήγε να κάνει την καταγγελία στο τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Σημειώνεται ότι αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για την ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη στον 39χρονο, καθώς διορίστηκε από την ανακρίτρια ο ειδικός που θα τον εξετάσει. Ο δράστης παραμένει φρουρούμενος στο Τζάνειο Νοσοκομείο.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση