ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πώς συνέβη η τραγωδία στον Πειραιά όπου σκοτώθηκε 31χρονος αστυνομικός

Συνελήφθησαν ο εργολάβος και επτά εργάτες

Αδιανότητη τραγωδία χθες το πρωί στον Πειραιά όπου βρήκε τραγικό θάνατο 31χρονος αστυνομικός όταν κατέρρευσε μέρος του κτιρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε εκδοθεί ηλεκτρονική άδεια για μικρές εργασίες από τον δήμο Πειραιά για το κτίριο της οδού Νεωρίου στο οποίο εκτελούνταν προφανώς εργασίες ανακαίνισης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εργάτες επιχειρούσαν να ρίξουν έναν τοίχο στο κτίριο και χτύπησαν μία κεντρική δοκό, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει ολόκληρο τμήμα και να σκοτώσει τον 31χρονο.Ο άτυχος αστυνομικός τη στιγμή της κατάρρευσης εκτελούσε εργασίες, προσπάθησε να πηδήξει σε ένα φορτηγό για να σωθεί αλλά έπεσε ο τοίχος και τον πλάκωσε.

Να σημειωθεί ότι ο άτυχος αστυνομικός εργαζόταν παράλληλα, σε φορτηγό, όταν βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, προκειμένου να συμπληρώσει το μεροκάματό του.

Για τον αδιανόητο αυτό περιστατικό συνελήφθησαν ο εργολάβος και επτά εργάτες.

Ο εργολάβος κατηγορείται για εργατικό ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο και για την οικοδομική νομοθεσία, ενώ συνελήφθησαν και οι εργάτες για την οικοδομική νομοθεσία γιατί δούλευαν εισπράττοντας αδήλωτα χρήματα.

Για το περιστατικό, διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ οι συλλφθέντες θα περάσουμ σήμερα το κατώφκι του ανακριτή.

Απαρηγόρητος ο πατέρας του 31χρονου αστυνομικού

Συγκλονισμένος είναι ο τραγικός πατέρας του θύματος, ο οποίος κάνει λόγο για έναν βιοπαλαιστή, ένα παιδί που έδινε καθημερινά αγώνα για την επιβίωση. Είπε ότι ο γιος του τού είχε πει πως δουλεύει και εκτός υπηρεσίας για ένα έξτρα εισόδημα και πως δεν γνώριζε ότι την ημέρα της τραγωδίας πήγε για δουλειά στο εργοτάξιο.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση