ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σχεδίαζαν να παντρευτούν στην Κύπρο - Βρήκαν τραγικό θάνατο

Η φονική πυρκαγιά ξέσπασε κατά τις πρωινές ώρες της 12ης Δεκεμβρίου του 2022

24news team

Τραγικό τέλος βρήκε ζευγάρι από την Αγγλία που σχεδίαζε να παντρευτεί στην Κύπρο το 2024.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας manchestereveningnews.co.uk, η Rebecca Foster, 32, και ο Kieran Naylor, 33, ήταν μαζί για 10 χρόνια πριν από την καταστροφική πυρκαγιά στο σπίτι τους στο Cheshire. Οι δυο τους ήταν αχώριστοι και ανυπομονούσαν για τον γάμο τους στην Κύπρο το 2024, ενώ ανακαίνιζαν και το ακίνητο που θα στέγαζε τον έρωτά τους αλλά στο τέλος τυλίχθηκε στις φλόγες προκαλώντας τραγικό θάνατο στους δύο νεαρούς.

Η φονική πυρκαγιά ξέσπασε κατά τις πρωινές ώρες της 12ης Δεκεμβρίου του 2022. Η Rebecca και ο Κieran μεταφέρθηκαν εσπευσμένα σε ξεχωριστά νοσοκομεία στο Warrington και στο Whiston, αλλά η Rebecca πέθανε δύο ημέρες αργότερα πριν από το θάνατο του συντρόφου της.

Στις 19 Ιουνίου, διεξήχθη έρευνα για τον θάνατό τους. Ανακριτής ανέφερε ότι τα αίτια της πυρκαγιάς δεν ήταν δυνατό να προσδιοριστούν λόγω της «μη ασφαλούς» ιδιοκτησίας και των εκτεταμένων ζημιών που προκλήθηκαν, ωστόσο, ήταν πιθανό η πυρκαγιά να ξεκίνησε στο ισόγειο σαλόνι ή στην αίθουσα παιχνιδιών - το οποίο ήταν υπό ανακαίνιση. Η Rebecca και ο Kieran ανασύρθηκαν από την κρεβατοκάμαρα του φλεγόμενου σπιτιού τους. Ο Kieran, δεν ανταποκρινόταν και δεν μπορούσε να αναπνεύσει για 30 ολόκληρα λεπτά.

Ο πατέρας της άτυχης 32χρονης δήλωσε πως «ήταν ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι, το οποίο περνούσε κάθε λεπτό της μέρας του μαζί. Ανακαίνιζαν το σπίτι στο οποίο σχεδίαζαν να μετακομίσουν και να αρχίσουν μαζί τη νέα τους ζωή».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X