ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα εταιρική ταυτότητα για την ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ

Το νέο λογότυπο έχει ως σημείο αναφοράς το γράμμα «Κ» και τα χρώματα μπλε και κόκκινο

Δελτίο Τύπου

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 55 χρόνων ζωής και συνεχούς παρουσίας στα επιχειρηματικά δρώμενα της Κύπρου, η εταιρεία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ παρουσίασε το καινούργιο λογότυπό της. Πρόκειται για μια μετεξέλιξη του υφιστάμενου λογοτύπου, στο οποίο θα στηριχθεί η καινούργια εταιρική ταυτότητα της ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, η οποία ξεκίνησε ήδη να φανερώνεται και το επόμενο διάστημα θα είναι ορατή στα καταστήματα και στις καθημερινές δραστηριότητες της εταιρείας.

Το νέο λογότυπο έχει ως σημείο αναφοράς το γράμμα «Κ» και τα χρώματα μπλε και κόκκινο, στοιχεία που διατηρούνται από το προηγούμενο λογότυπο και αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της ταυτότητας της εταιρείας. Παράλληλα, στο γράμμα «Κ» δόθηκε κίνηση προκειμένου να συνδεθεί πιο έντονα με το σλόγκαν της εταιρείας που παραμένει «Κρατάμε την Κύπρο σε Κίνηση».

«Μετά από 24 χρόνια αποφασίσαμε να φρεσκάρουμε και να εκμοντερνίσουμε το λογότυπο μας. Θέλαμε ένα λογότυπο, απλό μεν, εύκολο στην αποτύπωση σε διάφορες μορφές, αλλά μοντέρνο που να σηματοδοτεί την νέα εποχή στην οποία πορευόμαστε. Τα χρώματα έμειναν τα ίδια. Η ίδια είναι και η φιλοσοφία. Η φιλοσοφία και τα χρώματα θεωρούμε ότι μας χαρακτηρίζουν και για αυτό δεν αλλάζουν» σημειώνει ο κ. Κωνσταντίνος Καποδίστριας, Co-CEO της εταιρείας.

Σχετικά, στο νέο λογότυπο το αριστερό κόκκινο σχήμα αντιπροσωπεύει τις ρίζες της εταιρείας και την παρακαταθήκη της. Η ρίζα του ξεκινά από την γη και μεγαλώνει όσο προχωρά προς τα πάνω. Το δεξί μπλε σχήμα, από την άλλη, δείχνει μια στέρεη βάση και στην οποία η εταιρεία πατά γερά, φτάνει ψηλά και παίρνει δύναμη για να πάει ακόμα ψηλότερα.

Η εταιρεία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ιδρύθηκε στις 3 Μαρτίου 1969 από τον αείμνηστο Χριστόφορο Καποδίστρια, συμπληρώνοντας σε λίγες μέρες τα 55 της χρόνια. Σήμερα η εταιρεία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ είναι η ηγέτιδα του automotive aftermarket στην Κύπρο τροφοδοτώντας καθημερινά την αγορά με γνήσια ανταλλακτικά, ελαστικά, λιπαντικά, επαγγελματικά εργαλεία και εξοπλισμό συνεργείων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA