ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρόεδρος: Θα υπάρξει και άλλη συνάντηση εντός των ημερών με Ολγκίν

Το σχόλιο του για την υπόθεση της Μονής Οσίου Αββακούμ

Ανακοινώσεις

Θα υπάρξει και άλλη συνάντηση εντός των ημερών με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου, μετά τη συνάντηση του με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ και ερωτηθείς αν έχουν συζητηθεί κάποιες ιδέες σε αυτή τη συνάντηση, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης είπε ότι «ενημερωθήκαμε για τις επαφές της και θα υπάρξει και νέα συνάντηση».

Ερωτηθείς για τη διερεύνηση της υπόθεσης της Μονής Αββακούμ, και για ισχυρισμούς περί εμπλοκής της Αστυνομίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «ούτε εμπλέκεται η Πολιτεία σε τέτοιου είδους θέματα. Υπάρχει δικαιοσύνη, υπάρχει σε εξέλιξη ανακριτικό έργο.

Να αναμένουμε να ολοκληρωθεί το ανακριτικό έργο και θα είμαστε εδώ. Αν χρειαστεί να κάνουμε δηλώσεις θα τις κάνουμε».

Σε ερώτηση αν δεν πρέπει να διερευνηθεί και το κατά πόσο υπήρχαν κουκουλοφόροι, παρουσία αστυνομικών, σε έφοδο στη Μονή, όπως υπάρχει ισχυρισμός, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε «υπάρχει πληροφόρηση ότι δεν γίνεται μια τέτοια διερεύνηση; Υπάρχει σε εξέλιξη ανακριτικό έργο, διερεύνηση. Για όλα υπάρχει σε εξέλιξη μια διερεύνηση. Αναμένουμε και, επαναλαμβάνω, θα είμαστε εδώ να κάνουμε δηλώσεις».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση