ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠτΔ για κόντρα ΝΥ-ΕΥ: «Πολύ δυσάρεστη εξέλιξη»

«Δεν είναι προσωπικά τα θέματα, εκπροσωπούμε θεσμούς και οφείλουμε να συνεργαζόμαστε στη βάση του Συντάγματος της ΚΔ»

ΚΥΠΕ

Οι θεσμοί του κράτους θα πρέπει να συνεργάζονται στη βάση του Συντάγματος της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του προσερχόμενος σε εκδήλωση του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου.

Κληθείς να σχολιάσει τα όσα διαδραματίζονται μεταξύ Νομικής Υπηρεσίας και Ελεγκτικής Υπηρεσίας και κατά πόσο η Προεδρία προτίθεται να προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έκανε λόγο για μια πολύ δυσάρεστη εξέλιξη, προσθέτοντας ότι αναμένει από τους θεσμούς να συνεργαστούν στη βάση του Συντάγματος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

«Δεν είναι προσωπικά τα θέματα, εκπροσωπούμε θεσμούς και οφείλουμε να συνεργαζόμαστε στη βάση του Συντάγματος της ΚΔ», σημείωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι δεν θα ήθελε να δηλώσει οτιδήποτε άλλο για το συγκεκριμένο θέμα και επανέλαβε ότι πρόκειται για μια πολύ δυσάρεστη εξέλιξη, άποψη την οποία, όπως είπε, συμμερίζεται και ο κυπριακός λαός.

«Υπάρχει Σύνταγμα, η χώρα οφείλει και πρέπει να λειτουργεί, αυτό αναμένουν οι πολίτες, από όλους μας, στη βάση του Συντάγματος», ανέφερε.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση