ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απάντησε για το on air τσιγάρο η Δ. Μιχαηλίδου (Βίντεο)

«Εκεί που άναψα ένα τσιγάρο, που ήθελα πολύ ώρα, δυστυχώς, άνοιξε το διαδίκτυο…»

24news team

Ο κακός χαμός προκλήθηκε με την κίνηση της Επιτρόπου Προστασίας Δικαιωμάτων του Παιδιού, Δέσπως Μιχαηλίδου, να ανάψει on air τσιγάρο. Αρκετοί πολίτες δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως επρόκειτο για αληθινό περιστατικό μέχρι που είδαν το βίντεο το οποίο σε χρόνο ντε-τε έγινε το απόλυτο viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η κα Μιχαηλίδου έδωσε την δική της εξήγηση για το συμβάν μιλώντας, την Παρασκευή 16 Ιουνίου, στους Στέλλα Σάββα και Ονούφριο Σωκράτους, στην εκπομπή του Omega, «Ενημέρωση Τώρα». Ξεκινώντας την τοποθέτησή της η κα Μιχαηλίδου εξέφρασε την λύπη της και ανέφερε: «Αυτή ήταν μια άβολη στιγμή και ήταν και ατυχής συγκυρία, γιατί ενώ προσπαθούσαμε να ενωθούμε με τον Alpha και την κυρία Σάββα δεν άνοιγε και δεν συνδεόμαστε με το διαδίκτυο. Μου είπαν ότι θα κάνουμε τηλεφωνική. Εκεί που άναψα ένα τσιγάρο, που ήθελα πολύ ώρα, δυστυχώς, άνοιξε το διαδίκτυο…».

Μάλιστα, η Επίτροπος θέλησε να ξεκαθαρίσει πως: «Να πω κάτι τελευταίο, στην Αρχή Εξαρτήσεων όταν διδάσκαμε στα παιδιά τις εξαρτήσεις και κάναμε κοινά μαθήματα με την ομάδα εφήβων-συμβούλων ήμουν σαφής, ‘’εγώ είμαι καπνίστρια, είμαι εξαρτώμενη’’. Είπα τις κακές συνέπειες του καπνίσματος… Δεν έκρυψα ποτέ το πρόσωπό μου ούτε από τα παιδιά, ούτε από το κοινωνικό μου περιβάλλον, ούτε από την τηλεόραση που με αποκάλυψε σε μια ατυχή μου στιγμή».

Δείτε όλα όσα δήλωσε στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» η Επίτροπος Προστασίας Δικαιωμάτων του Παιδιού

 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X