ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Λύστε με! Θέλω να φύγω από εδώ... θέλω να μιλήσω με τους γονείς μου»

Τι φωνάζει ο δολοφόνος της Κυριακής στο νοσοκομείο

«Λύστε με! Θέλω να φύγω από εδώ, θέλω να μιλήσω με τους γονείς μου, με τη μάνα μου. Γιατί δεν με αφήνετε να μιλήσω μαζί τους; Δεν θέλω να μπω φυλακή ούτε να με κλείσουν στο ψυχιατρείο. Θέλω να φύγω». Αυτά είναι τα λόγια του 39χρονου μέσα από το νοσοκομείο, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΑΝΤ1 και η εκπομπή «Το Πρωινό» το πρωί της Παρασκευής (12.04.24).

«Πρέπει να αποφασίσουμε τι είναι… Έξι γιατροί τον έχουν εξετάσει και έχουν πει ότι δεν είναι ένας ψυχικά ασθενής. Είναι ένας χειριστικός τοξικομανής, όπως όλοι οι τοξικομανείς. Αυτός έχει ένα επιπλέον στοιχείο: είναι ένας ψυχοπαθητικός, ένας κανονικός δολοφόνος», τόνισε σε δηλώσεις του στην ίδια εκπομπή ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, με αφορμή όσα λέει ο δολοφόνος μέσα από το νοσοκομείο.

«Γιατί τον κρατάνε; Γιατί δεν τον στέλνουν στις φυλακές; Γιατί του δίνουν το δικαίωμα να πρωταγωνιστεί; Αυτό θέλει… Αυτός θέλει να είναι στην επικαιρότητα, πρώτη μούρη…», συμπλήρωσε.

«Υπάρχει μια διαδικασία, η οποία προκαλεί το κοινό αίσθημα και πάνω από όλα την κοινή λογική. Πρέπει να μας πουν τι ακριβώς θα τον κάνουν. Τους ιμάντες τους βάζουμε στους ασθενείς, όταν είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι. Τον έχουν δεμένο, για να τον προστατεύσουν πρώτα από τον εαυτό του και δεύτερον από τους άλλους», ανέφερε ακόμη ο ψυχίατρος.

Σημειώνεται πως ο 39χρονος βρίσκεται σε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο στο Τζάνειο. Φρουρείται συνεχώς από αστυνομικούς, είναι πλέον δεμένος με ιμάντες στο κρεβάτι του, καθώς πετούσε αντικείμενα και προσπαθούσε να προκαλέσει φθορές στον χώρο.

Μετά την αποσωλήνωσή του στο «Αττικόν» εξετάστηκε από ψυχίατρο, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να εκτιμήσει την κατάστασή του, αφού ο δράστης επέδειξε πλημμελή συνεργασία και απαντούσε στις ερωτήσεις μονολεκτικά ή με νοήματα.

Συστήνεται, ωστόσο, η αυστηρή επιτήρησή του, καθώς κρίνεται ικανός να αποπειραθεί ξανά να κάνει κακό στον εαυτό του, κάτι που θεωρούν σίγουρο άνθρωποι του περιβάλλοντός του.

Τι έδειξαν οι τοξικολογικές

Η τοξικολογική εξέταση του δράστη έδειξε ότι, εκτός από χάπια και αλκοόλ, τα οποία είχαν αναφερθεί αρχικά, είχε κάνει χρήση κοκαΐνης αλλά και άλλων ναρκωτικών ουσιών πριν από το έγκλημα.

Ωστόσο, ειδικοί εξηγούν ότι, παρά το προαναφερόμενο κοκτέιλ ουσιών, ήταν απόλυτα λειτουργικός και απόλυτος γνώστης του τι ακριβώς έκανε. «Κατανάλωσα κρασί και ουσίες», είπε στην απολογία του ο δολοφόνος της Κυριακής, χωρίς, όμως, να αποκαλύψει ποιες είναι αυτές οι ουσίες.

Ο 39χρονος βρέθηκε θετικός σε αμφεταμίνες, κανναβινοειδή, κοκαΐνη, οπιούχα και βαρβιτουρικά.

Στις βενζοδιαζεπίνες που αντιστοιχούν σε αγχολυτικά-ηρεμιστικά χάπια, η συγκέντρωση που εντοπίστηκε ήταν εξαιρετικά υψηλή.

Πηγή: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση