ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Θα απαντήσουμε στο Ιράν»

«Η σύγκρουση με το Ιράν δεν έχει τελειώσει ακόμη»

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής μετά από αρκετές ώρες διαβουλεύσεων, το κρίσιμο πολεμικό συμβούλιο του Ισραήλ, που συγκλήθηκε εκτάκτως μετά την επίθεση του Ιράν.

Σύμφωνα με πληροφορίες διεθνών ΜΜΕ, εξετάστηκαν σειρά από αντίποινα στην Τεχεράνη μετά την επίθεση με μπαράζ από drone και πυραύλους κρουζ.

«Το Ισραήλ θα απαντήσει στην επίθεση του Ιράν, αλλά δεν έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις σχετικά με το μέγεθος ή το χρονοδιάγραμμα της απάντησης», δήλωσε Ισραηλινός αξιωματούχος στο NBC News.

«Είναι σαφές ότι το Ισραήλ θα απαντήσει, το ερώτημα είναι πότε και σε ποια κλίμακα», δήλωσε ο αξιωματούχος.

Ακόμη δεν έχει εκδοθεί επίσημο ανακοινωθέν μετά τις συνομιλίες, οι προηγούμενες όμως δηλώσεις Ισραηλινών αξιωματούχων προϊδέαζαν για προετοιμασία ισχυρού πλήγματος σε βάρος του Ιράν.

Μπένι Γκαντζ: Θα απαντήσουμε στο Ιράν όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή και με τον τρόπο που πρέπει

Το Ισραήλ θα απαιτήσει ένα τίμημα από το Ιράν ως απάντηση στη μαζική επίθεση με πυραύλους και drones όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, δήλωσε νωρίτερα ο υπουργός Πολέμου Μπένι Γκαντζ.

«Θα οικοδομήσουμε έναν περιφερειακό συνασπισμό και θα απαιτήσουμε το τίμημα από το Ιράν με τον τρόπο και τη χρονική στιγμή που είναι κατάλληλοι για εμάς», δήλωσε ο Γκαντζ σε ανακοίνωση, ενόψει της σύγκλησης του ισραηλινού πολεμικού υπουργικού συμβουλίου για να συζητηθεί η απάντηση του Ισραήλ στην επίθεση του Ιράν.

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση