ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παμπορίδης για Ροτσίδου: «Κάτι τέτοιο, είναι απάνθρωπο»

Απαντά στην τοποθέτηση του Ευθύμιου Δίπλαρου

24news team

Άνοιξε για τα καλά η συζήτηση για τη μεταφορά του προγράμματος για αποστολή ασθενών στο εξωτερικό, από το Υπουργείο Υγείας στον Οργανισμό Ασφάλισης Υγείας, μετά και την έκτακτη συνεδρία της Επιτροπής Υγείας της Βουλής.

Υπενθυμίζουμε, ότι πριν από μερικές ημέρες ο πρώην Υπουργός Υγείας κος Γιώργος Παμπορίδης, είχε τοποθετηθεί σχετικά με το θέμα, αναρτώντας στην πλατφόρμα ''Χ'' (πρώην twitter): «Δώστε προσοχή ποιοι σπεύδουν να εμποδίσουν με ανακοινώσεις - απειλές τη μετάβαση των Επιδοτούμενων Ασθενών στον ΟΑΥ, όπως ορίζει ο νόμος και εξήγγειλε ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Θα καταλάβετε πολύ καλά ποιοι απολαμβάνου το πάρτυ που στήθηκε για εξυπηρέτηση και ενίσχυση της πολιτικής ελίτ».

Στις αιχμές του κου Παμπορίδη, απάντησε η Αργυρώ Ροτσίδου, σύζυγος του Ευθύμιου Δίπλαρου, η οποία είχε μιλήσει ανοικτά για το πρόβλημα υγείας της και τις θεραπείες που έκανε στο εξωτερικό. «Όποιος θέλει να μάθει πληροφορίες και λεπτομέρειες για το ποιος πλήρωσε τις θεραπείες μου, να επικοινωνήσει μαζί μου, να του δώσω τους λογαριασμούς της ασφάλειάς μου,» έγραψε ανάμεσα σε άλλα.

Σε χθεσινή του τοποθέτηση, μετά το πέρας της της συνεδρίας της Επιτροπής Υγείας για το πρόγραμμα αποστολής ασθενών στο εξωτερικό, ο Πρόεδρος της Επιτροπής και Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Ευθύμιος Δίπλαρος διευκρίνισε πως το κράτος «δεν έχει επιβαρυνθεί ούτε και ένα σεντ», σχετικά με τη θεραπεία της συζύγου του στο εξωτερικό.

Ο κος Παμπορίδης, τοποθετήθηκε εκ νέου, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κου Δίπλαρου. 

Όπως έγραψε σε νέα του ανάρτηση όπου αναδημοσίευσε τις δηλώσεις του Αναπληρωτή Προέδρου του ΔΗΣΥ, «Όποιος έχει να προσάψει κάτι στον @diplarose, ας ζητήσει να ελεγχθεί για τυχόν παρέμβαση του υπέρ οποιουδήποτε τρίτου. Ποτέ όμως για τη σύζυγό του. Κάτι τέτοιο είναι ανήθικο, απάνθρωπο κ καταδικαστέο. #Κρίμα»

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X