ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γκάφα - Τοποθέτησαν ανάποδα τη σημαία της Κύπρου (pic)

Η εξήγηση της Πική

24news team

Αντιδράσεις προκάλεσε η φωτογραφία με την ανάποδη κυπριακή σημαία, που δημοσίευσε στην πλατφόρμα του «X» η βαρόνη Neville-Rolfe, Υπουργός Επικρατείας του Ηνωμένου Βασιλείου, κατά τη συνάντησή της με την υφυπουργό Παρά τω Προέδρω, κ. Ειρήνη Πική, η οποία αναδημοσίευσε την εν λόγω ανάρτηση.

Η κ. Πική στην ανάρτησή της αναφέρει, «Ευχαριστώ για τις πολύτιμες γνώσεις και τις παραγωγικές συζητήσεις με την Υπουργό Επικρατείας του Ηνωμένου Βασιλείου, βαρόνη Neville-Rolfe σχετικά με τον συντονισμό και την εφαρμογή πολιτικών του Ηνωμένου Βασιλείου και της Κύπρου. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας». Όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω, στη φωτογραφία που δημοσίευσαν, φαίνεται η κυπριακή σημαία να τοποθετήθηκε ανάποδα. Όπως ήταν αναμενόμενο, αρκετοί χρήστες παρενέβησαν σχολιάζοντας χαρακτηριστικά, «Τη σημαία που τοποθετήθηκε ανάποδα δεν την είδατε;» - «Απρόσεκτη. Αίσχος!» - «Η σημαία ε που την ανάποδη... εν την είδατε να τους πειτε να την ισιώσουν και μετά να βγάλετε φωτογραφίες;».

Η κ. Πική έσπευσε να απαντήσει στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν δίνοντας τις δικές της εξηγήσεις για το προσβλητικό αυτό περιστατικό. Συγκεκριμένα, η κ. Πική ανέφερε, «Το λάθος με τη σημαία που είχε τοποθετηθεί ανάποδα εντοπίστηκε και διορθώθηκε. Εκ παραδρομής αναρτήθηκε μια από τις πρώτες φωτογραφίες».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση