ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Είναι 33 ετών παρθένα και πλέον δηλώνει περήφανη για αυτό

«Κάποια λουλούδια απλώς ανθίζουν αργότερα»

Στα 32 της χρόνια, ντρεπόταν να παραδεχτεί ότι ήταν μια ρομαντική «αργοπορημένη»… ήταν παρθένα, δεν είχε φιλήσει ποτέ κάποιον ούτε είχε βγει ποτέ ραντεβού με κάποιον. Η ίδια κάνει λόγο για τρομερή αμηχανία. «Η κοινωνία σε κάνει να νιώθεις ότι πρέπει να ντρέπεσαι και ότι κάτι δεν πάει καλά με σένα».

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Αλόρα Ντάνον Κάμπελ, τώρα 33 ετών, ήταν τόσο ενθουσιασμένη όταν άκουσε την ηθοποιό Ρέμπελ Γουίλσον να λέει ανοιχτά ότι έχασε την παρθενιά της στα 35 της.

«Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι αν δεν έχεις χάσει την παρθενιά σου σε μια συγκεκριμένη ηλικία, αν δεν έχεις κάνει σχέση, αν δεν σε κυνηγάει κανείς», τότε κάτι πάει λάθος με σένα, δήλωσε η Ντάνον Κάμπελ.

Το να βλέπει άλλους, όπως η Γουίλσον, να μιλούν για την παρθενία τους τη βοήθησε να νιώσει άνετα με την έλλειψη σεξουαλικής εμπειρίας.

«Υπάρχει αυτό το άδικο πλαίσιο ότι όσοι έχουν καθυστερήσει είναι δυστυχισμένοι, ενώ στην πραγματικότητα απλώς εξερευνούσαν τη ζωή με έναν άλλο τρόπο», δήλωσε η Ντάνον Κάμπελ. «Η Ρέμπελ έζησε μια εξαιρετική ζωή και αυτό είναι μόνο ένα μικρό μέρος αυτού που είναι».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Allora Dannon Campbell (@alloradannon)

Και είναι αλήθεια ότι η Ντάνον Κάμπερλ και η Γουίλσον δεν είναι οι μόνες: Σχεδόν ένας στους πέντε (19%) ανθρώπους ηλικίας 18-24 ετών δήλωσε ότι δεν τον έχουν φιλήσει ποτέ, σύμφωνα με δημοσκόπηση της YouGov το 2018.

Η Ντάνον Κάμπελ λέει πως δεν απέφευγε το σεξ και τις σχέσεις, απλώς δεν της είχε συμβεί.

«Ήμουν πραγματικά συγκεντρωμένη στο να ζω τη ζωή μου και κανείς δεν μου “την έπεφτε”, οπότε έλεγα: “Λοιπόν, ας επικεντρωθώ σε πράγματα που ξέρω ότι θα μου δώσουν χαρά”», εξήγησε η κάτοικος της Νέας Υόρκης στη New York Post.

«Απλά επένδυσα την ενέργειά μου στο να κυνηγήσω πράγματα που ήξερα ότι θα μπορούσα να πάρω κάτι από αυτά», συνέχισε.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Allora Dannon Campbell (@alloradannon)

Αφού άκουσε άλλες ιστορίες, αποφάσισε να προκαλέσει τον εαυτό της. Μαζί με τον στόχο να βγει σε οκτώ ραντεβού μέχρι το Πάσχα του 2023, η Ντάνον Κάμπελ αποκάλυψε το δικό της μυστικό στους 50 TikTok followers που είχε εκείνη τη στιγμή.

Δεν το περίμενε ποτέ, αλλά το βίντεο έγινε viral μέσα σε μια νύχτα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Allora Dannon Campbell (@alloradannon)

Από το πρώτο της viral βίντεο, έχει βγει ραντεβού με τον πρώτο της φίλο – είναι ακόμα μαζί – και είχε το πρώτο της φιλί.

«Κάποια λουλούδια απλώς ανθίζουν αργότερα», δήλωσε η ίδια. «Δεν υπάρχει τίποτα ντροπιαστικό σε αυτό. Είναι απλώς ένα κομμάτι του εαυτού σου».

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Κόσμος  |  Viral  |  Stories

Viral: Τελευταία Ενημέρωση