ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μονή Αββακούμ: Η απάντηση του Προέδρου για ισχυρισμούς περί εμπλοκής της Αστυνομίας

Σε εξέλιξη το ανακριτικό έργο για Μονή Αββακούμ, λέει ο ΠτΔ

ΚΥΠΕ

Υπάρχει δικαιοσύνη και είναι σε εξέλιξη το ανακριτικό έργο, δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κληθείς να σχολιάσει τα όσα τεκταίνονται τις τελευταίες μέρες σχετικά με την υπόθεση της Ιεράς Μονής Οσίου Αββακούμ.

Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους μετά τη συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουέγιαρ, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ερωτηθείς για τη διερεύνηση της υπόθεσης της Μονής Αββακούμ, και για ισχυρισμούς περί εμπλοκής της Αστυνομίας, είπε ότι «ούτε εμπλέκεται η Πολιτεία σε τέτοιου είδους θέματα. Υπάρχει δικαιοσύνη, υπάρχει σε εξέλιξη ανακριτικό έργο. Να αναμένουμε να ολοκληρωθεί το ανακριτικό έργο και θα είμαστε εδώ. Αν χρειαστεί να κάνουμε δηλώσεις θα τις κάνουμε».

Σε ερώτηση αν δεν πρέπει να διερευνηθεί και το κατά πόσο υπήρχαν κουκουλοφόροι, παρουσία αστυνομικών, σε έφοδο στη Μονή, όπως υπάρχει ισχυρισμός, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε «υπάρχει πληροφόρηση ότι δεν γίνεται μια τέτοια διερεύνηση; Υπάρχει σε εξέλιξη ανακριτικό έργο, διερεύνηση. Για όλα υπάρχει σε εξέλιξη μια διερεύνηση. Αναμένουμε και, επαναλαμβάνω, θα είμαστε εδώ να κάνουμε δηλώσεις».

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση